Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,269
7,653
113
Uzlaşmadım ben karşı tarafla

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,226
1,057
113
Hazır konusu varken tehdit ve santajin yatari var mi cezası nedir başına gelen varmi

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
734
113
Avukat aradı uzlaşma için 82 bin TL ceza alma durumunuz var 60 bin TL ye uzlasabiliriz dedi

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
237
43
Avukat aradı uzlaşma için 82 bin TL ceza alma durumunuz var 60 bin TL ye uzlasabiliriz dedi
Geçen yıllarda gazeteciye isim vermeden yazayım. "Ö... .rosp.su sizi de s.kecem az kaldı bekleyin" aynen böyle yazdım twitterdan dava 2 celse sürdü ikinci celse için zorla getirilme kararı çıktı. Mahkemede pişman olmadığımı söyledim. Şahsın insanların milli duygularına karşı aleni düşmanca şeyler yazıp küfrü yediğini söyledim. Sonuç olarak karşı tarafa 30bin 1400 tl adli para cezasına çarptırıldım. Artı dava masrafı falan filan işte
Yazdığımda aslında tehditte var ve pişman olmamama rağmen böyle sonuçlandı.

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
734
113
Geçen yıllarda gazeteciye isim vermeden yazayım. "Ö... .rosp.su sizi de s.kecem az kaldı bekleyin" aynen böyle yazdım twitterdan dava 2 celse sürdü ikinci celse için zorla getirilme kararı çıktı. Mahkemede pişman olmadığımı söyledim. Şahsın insanların milli duygularına karşı aleni düşmanca şeyler yazıp küfrü yediğini söyledim. Sonuç olarak karşı tarafa 30bin 1400 tl adli para cezasına çarptırıldım. Artı dava masrafı falan filan işte
Şimdi o ceza miktarı iki üç katina çıktı işte

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
237
43
Öncesinde uzlaştırma için 40 bin tl istemişlerdi sg demiştim bu arada.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,735
2,016
113
Bazen twiiter instagramda şu şekilde para kazanayım diyorum vazgeçiyorum . Ceza yemeyecek sekilde 3 tane yazı paylaşın . Altına millet küfür etsin . Sonra gelsin paralar ... Sosyal medyada bunu yapan çok insan var

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
734
113
Bazen twiiter instagramda şu şekilde para kazanayım diyorum vazgeçiyorum . Ceza yemeyecek sekilde 3 tane yazı paylaşın . Altına millet küfür etsin . Sonra gelsin paralar ... Sosyal medyada bunu yapan çok insan var
O işler öyle olmuyor tanınan kişi olman lazım

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,269
7,653
113
Ee uzlaştın mı kanka ben uzlaşmadım şuan haber gelmedi bana benden 50 bin lira istedi avukat sende uzlaşma bence 60k para az değil olacağı neyse o olsun sürekli itiraz etmeyi düşünüyorum ben

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
734
113
hangı hakem ona gore ınfo verelım
Yasin kol
Ee uzlaştın mı kanka ben uzlaşmadım şuan haber gelmedi bana benden 50 bin lira istedi avukat sende uzlaşma bence 60k para az değil olacağı neyse o olsun sürekli itiraz etmeyi düşünüyorum ben
Kanka sicile işleme durumu varmış benim işim gereği o riski alamam 50 k ya düşürmeye çalışıyorum üç taksitle ödeyip kurtulacağım uğraşamam