- 350
- 218
- 43
Az kaldı basketler baslicak birazdan
Ne güzelYok oynarım ben tak diyede dagıtım yapayım diye mantıklı maç bakıom
Sulyy damı banlandi dostBaskan çok kişiyi uçurmuş valla suly felan hepsini paket etmis
Kanka şu dostu bizimle de paylaş eğer gizli bi metres değilse, kupondan daha cok merak ediyom ak 🤣Takibede gerek yok işine baksın millet buradaki dostumun fikri önemli o sizi tsnıyo hatırlı ve vefalı kim varsa iyi gönderim olur burada olmasa bile o kişiler tabi başarabilirsem
O da pufSULLY de mi gitti
YaaaaaağğO da puf
Evet daha çok kisi gitti de bosverinSulyy damı banlandi dost
@BarriosKanka şu dostu bizimle de paylaş eğer gizli bi metres değilse, kupondan daha cok merak ediyom ak 🤣
Biz takibi yapıyorum dostTakibede gerek yok işine baksın millet buradaki dostumun fikri önemli o sizi tsnıyo hatırlı ve vefalı kim varsa iyi gönderim olur burada olmasa bile o kişiler tabi başarabilirsem
HeYaaaaaağğ![]()
He iyi tamam düşman değil sever beni 🤣
Sen yeterki kazan dost dağıtım her türlü olur zatenTakibede gerek yok işine baksın millet buradaki dostumun fikri önemli o sizi tsnıyo hatırlı ve vefalı kim varsa iyi gönderim olur burada olmasa bile o kişiler tabi başarabilirsem
Biz takibi yapıyorum dostTakibede gerek yok işine baksın millet buradaki dostumun fikri önemli o sizi tsnıyo hatırlı ve vefalı kim varsa iyi gönderim olur burada olmasa bile o kişiler tabi başarabilirsem
Noldu dostTövbe estağfurullah
Ben tanımıyorum dost o zaman ben kaçar
Kral susDostlar adamın rolling konusunu ban konusuna çevirmeyin lütfen
Bol şanslarArkadaslar becerebilirsem sadece ve sadece istedigim kisilere ulasirim
Acelem yok kafama yatan bisi bulursam alirim
Ekli dosyayı görüntüle 746707