- 24,584
- 5,720
- 113
Hop
Haklısın dostBan yeseydi etiket atılmazdı ban yemedi o
Attığın an Ferdi’nin yanına tatile gidersin dost 🤣Hemen atıyorum
Baslamadi kanki
Sullyde sahtekar iyi olmuş.bana yazıyordu tgdan konum at diyo 😁Baskan çok kişiyi uçurmuş valla suly felan hepsini paket etmis
Sen kazan önce kardeş.yatarsa burda sen hariç kimse zarar etmiycek.sansin bol olsunYok oynarım ben tak diyede dagıtım yapayım diye mantıklı maç bakıom
Benide dun tg buldu engel attimSullyde sahtekar iyi olmuş.bana yazıyordu tgdan konum at diyo 😁
Way anasını beni tarif ediyosun sandım bian 😁Takibede gerek yok işine baksın millet buradaki dostumun fikri önemli o sizi tsnıyo hatırlı ve vefalı kim varsa iyi gönderim olur burada olmasa bile o kişiler tabi başarabilirsem
Nasıl bulduBenide dun tg buldu engel attim
Küfür ediyor gevşek 😁 konum at diyor arkamdan konusmussun diyor.ne arkandan konuscam la sahtekarin bunu herkes biliyor.burda adamın parasını resmen gasp etti bide hala konusuyorBenide dun tg buldu engel attim
Etkinliklere katılırken tg istiyor bazen forum ordan bulurNasıl buldu
Valla bilmiyorum msj atmisti sen forum daki Erhan misin diye evet dedim kendisini tanıtirdi daha sonra herhalde ajan gibi birsey bende cozemedimNasıl buldu
HeEtkinliklere katılırken tg istiyor bazen forum ordan bulur
Ferdi ban yememiş yada yemiş ban yiyenler listesine yazmamışlar.bi ara bende bok yoluna gidip sınırsız ban yemiştim benide yazmamislardi listeye.sonra gerçek ortaya çıktı aklandik 😁 banda açıldıAttığın an Ferdi’nin yanına tatile gidersin dost 🤣
Aman valla kapatalım şu ban konusunu, benim alışkanlık haline geldi regl gibi her ay 3 gün tatil veriyo baskanım sağolsun 🤣Ferdi ban yememiş yada yemiş ban yiyenler listesine yazmamışlar.bi ara bende bok yoluna gidip sınırsız ban yemiştim benide yazmamislardi listeye.sonra gerçek ortaya çıktı aklandik 😁 banda açıldı