Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,116
4,520
113
Selamün aleyküm dostlar. Belki daha önce konusu açılmıştır ama ben görmedim. Kredi çekmek istiyorum. zamanında bı kaç kredi kartı patlattım diye puan dibe vurdu. Şimdi. 900 kusur findeks puanım var. Devlet memuruyum fakat maaş bankam dahil kredi veya kredi karti çıkmıyor bana. Bunun yolu çaresi var mı, puana bakmayan yada maaş bordrosu ile kredi veren banka var mi

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
635
215
43
Knk imkansız kimse vermez benim 1250 olmasına rağmen vermiyor üstelik maasimda yüksek bu ay a101 hadi kredi kartı çıkardım oda vermezler diye umuyordum 5 k limit açmışlar

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,367
113
Kısa vadede 900 puan ile kredi alman zor sadece maaş aldığın için pek yanaşan olmaz kredi vermeye. Fakat bloke teminatlı bir kredi kwrti alıp önce bunu bir kaç ay düzenli ödersen limitinin en fazla %60ini kullanacaksin ve her ekstre tarihinde otomatik odeme ile tüm ekstre borcunu ödeyeceksin. O zaman kredi puanın baya yükselir

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
548
93
Selamün aleyküm dostlar. Belki daha önce konusu açılmıştır ama ben görmedim. Kredi çekmek istiyorum. zamanında bı kaç kredi kartı patlattım diye puan dibe vurdu. Şimdi. 900 kusur findeks puanım var. Devlet memuruyum fakat maaş bankam dahil kredi veya kredi karti çıkmıyor bana. Bunun yolu çaresi var mı, puana bakmayan yada maaş bordrosu ile kredi veren banka var mi
Evet var... Hepsiburada.
Banada hiçbir banka vermezken 780 iken puanım orası verdi..Hepsiburada premium ol..sonra krediye başvur en kotu 100bin verir

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,116
4,520
113
Knk imkansız kimse vermez benim 1250 olmasına rağmen vermiyor üstelik maasimda yüksek bu ay a101 hadi kredi kartı çıkardım oda vermezler diye umuyordum 5 k limit açmışlar
Hadi bana da verdi de komik bı rakam 2 k verdi

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,127
627
113
Imkansız cıkmaz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,116
4,520
113
Evet var... Hepsiburada.
Banada hiçbir banka vermezken 780 iken puanım orası verdi..Hepsiburada premium ol..sonra krediye başvur en kotu 100bin verir
Kanka orada ki bakiyeyi ne yapayım bana keş para lazım orda da ürün alip satmak gerekecek uğraş dur

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,781
15,418
113
Krediler 2019 yılı itibariyle zorlaştı. Bundan 3sene önce bende aynı durumdaydım maas bankam bile kredi vermiyordu. Findeks puan 1180di hatta. Anca kefil bulursan veririz dediler. Bu devirde daha da zor artık enflasyon almış başını gitmiş

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,116
4,520
113
Krediler 2019 yılı itibariyle zorlaştı. Bundan 3sene önce bende aynı durumdaydım maas bankam bile kredi vermiyordu. Findeks puan 1180di hatta. Anca kefil bulursan veririz dediler. Bu devirde daha da zor artık enflasyon almış başını gitmiş
Doğru diyorsun dostum. Neyse acelesi yok bekleyecez mecbur

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,781
15,418
113
Haaaa o dönem napmistim internet bankacılığında maaşımı çok yüksek.gostermistim 2-3 ay zorladım kart limiti vermedi 5. Ay otomatik.yukseltmek ister misiniz diye sordu. O dönem kartım 3k iken önce 25kya sonra da 60kya çıkmıştı yıl 2022

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,179
7,576
113
Ben kredilerimi tükettim oh

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,781
15,418
113
Düzenli kullan bir kaç ay limit artyor sonra tekrar ödemeleri düzgün yap kredi puanın yükselir
Ben o kredi puanını yükseltmek için 3 sene uğraştım neredeyse. Kredi verdi kart verdi yine patlattım şimdi bir 3 sene daha ugrasiriz

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
548
93
Kredi cikmayab arkadaşlar Hepsiburada premium ol.
Sonra Hepsiburada üzerinden krediyie başvur 6-7 banka Hepsiburadata özel kredi sunuyor nakit olarak.
Onaylanırsa 5-10 dk süren işlemlerden sonra hesabına geçiyor.
Onuda Nakit olarak banka hesabına çekiyorsun.
4 ay önce hiç bir banka kredi vermezken 30 bin verdi Hepsiburada..Nakit bu verilen .
Hepsifinans yada Hepsiburada limiti degil