- 12,715
- 12,710
- 113
Olum onu mu diyorum 50 sayfa var benim nasıl bir iki kelime yazmam lazımAynı ya değişen bişey olmadı konu aydınlığa kavuşmadı ama biz karanlığa gömüldük
Olum onu mu diyorum 50 sayfa var benim nasıl bir iki kelime yazmam lazımAynı ya değişen bişey olmadı konu aydınlığa kavuşmadı ama biz karanlığa gömüldük
Dost o konuyu zor kapattık aman tekrar açılması diyeNe diyorsun dostum sorun ne iki gırgıra gelmiyorsunuz
Adama söz vermişsin 1K bekliyor senden açıkçası, delikanlı mısın değil misin görmek istiyormuşOlum onu mu diyorum 50 sayfa var benim nasıl bir iki kelime yazmam lazım
Haberim bile yok dolanırken gördüm bilmiyom mevzuyu kapandıysa açmaya da gerek yok bol şanslarDost o konuyu zor kapattık aman tekrar açılması diye
He haklı mıyım haksız mıyım diye soruyor sana hayroOlum onu mu diyorum 50 sayfa var benim nasıl bir iki kelime yazmam lazım
Ben kimseye 1k sözü falan vermedim adam kimAdama söz vermişsin 1K bekliyor senden açıkçası, delikanlı mısın değil misin görmek istiyormuş
Ulan ne güzel konu kapandı gene mı açtınızAdama söz vermişsin 1K bekliyor senden açıkçası, delikanlı mısın değil misin görmek istiyormuş
hayroyla iddaaya girmişiniz, hayroda kupon görseli gelmedi paramı isterim diyor. Yine para muhabbetine hır gür çıktı yani, en sevmediğim şeyler 🤣Olum onu mu diyorum 50 sayfa var benim nasıl bir iki kelime yazmam lazım
HayroBen kimseye 1k sözü falan vermedim adam kim
Ne konudaHe haklı mıyım haksız mıyım diye soruyor sana hayro
RezillikNe konuda
Biraz da mrlbra kaos yaşasın bi söz vermiş 3 saat biz tartıştık 😅Ulan ne güzel konu kapandı gene mı açtınız
50k olayı mıhayroyla iddaaya girmişiniz, hayroda kupon görseli gelmedi paramı isterim diyor. Yine para muhabbetine hır gür çıktı yani, en sevmediğim şeyler 🤣
KactıHayro nerede
Carmelo