Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,603
3,311
113
ama iddaaya girdiyseniz sizde de kabahat var 🤣

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,679
12,673
113
he yaw, bende dedim buraya bir kupon görseli üzerinden iddaa ortaya atanında, iddaa ya gireninde aklından şüphe ederim. Saçma saçma işler
Böyle bir olaydan kavga çıkarmayı nasıl başardınız aw

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,603
3,311
113
Böyle bir olaydan kavga çıkarmayı nasıl başardınız aw
ben birşey yapmadım, ben tarafsız gözlemciyim izliyorum sadece 😅 ringte metin reis ve hayro vardı, ara sıra yardımcı oyuncular dahil oldu. Tam bir smack down şöleni izledik 🤣

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
31,808
31,279
113
Leyton üst olsa koyuyorduk 14 oranı. yine düm tek tek. 12de 1-0 maç bitecek hala 1-0 ak

Naruto

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,814
7,746
113
ben birşey yapmadım, ben tarafsız gözlemciyim izliyorum sadece 😅 ringte metin reis ve hayro vardı, ara sıra yardımcı oyuncular dahil oldu. Tam bir smack down şöleni izledik 🤣
konu ne kanka allah için söylesene 3 saattir çözemedim gfdsjkgfd

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,603
3,311
113
Ben idaddaya girmedim hayro seriye bağladı konuda güncel falan yazmaya başladı bende veririm yazdı noldu kupon gelmedi mi
yaw yok görsel gelmedide, burda görselle falan iddaa olmazki zaten, bi kuponun tutarını değiştirmek ve görsel almak az biraz kodlama bilen insan için 1dk lık iş

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,773
1,961
113
kanka uygulamayı indiriyorsun ordan üst menüde "diger" secenegi var en sağda, oraya tıklayınca bir sayfa gelcek, o sayfada hesap güvenliği diye birşey var. İki adımlı doğrulama falan aktif edip tüm güvenlik koşullarını yerine getirdiğinde hediye kutusu cıkıyor, 3 ay da bir yatırımına göre o hediye kutusundan bonus alıyorsun, çevrim falan filan hiç bi kosul yok
1.40 tan 3 maç aq nasıl koşul yok 😁😁