- 3,603
- 3,311
- 113
he yaw, bende dedim buraya bir kupon görseli üzerinden iddaa ortaya atanında, iddaa ya gireninde aklından şüphe ederim. Saçma saçma işler50k olayı mı
he yaw, bende dedim buraya bir kupon görseli üzerinden iddaa ortaya atanında, iddaa ya gireninde aklından şüphe ederim. Saçma saçma işler50k olayı mı
Hakan179Carmelo
Böyle bir olaydan kavga çıkarmayı nasıl başardınız awhe yaw, bende dedim buraya bir kupon görseli üzerinden iddaa ortaya atanında, iddaa ya gireninde aklından şüphe ederim. Saçma saçma işler
Tutturdu 1k ver 1k verBöyle bir olaydan kavga çıkarmayı nasıl başardınız aw
Ben idaddaya girmedim hayro seriye bağladı konuda güncel falan yazmaya başladı bende veririm yazdı noldu kupon gelmedi miama iddaaya girdiyseniz sizde de kabahat var 🤣
ben birşey yapmadım, ben tarafsız gözlemciyim izliyorum sadece 😅 ringte metin reis ve hayro vardı, ara sıra yardımcı oyuncular dahil oldu. Tam bir smack down şöleni izledik 🤣Böyle bir olaydan kavga çıkarmayı nasıl başardınız aw
konu ne kanka allah için söylesene 3 saattir çözemedim gfdsjkgfdben birşey yapmadım, ben tarafsız gözlemciyim izliyorum sadece 😅 ringte metin reis ve hayro vardı, ara sıra yardımcı oyuncular dahil oldu. Tam bir smack down şöleni izledik 🤣
Gelmedi adam kupon harici bi selfi atmadığı kaldı ama kuponu atmadıBen idaddaya girmedim hayro seriye bağladı konuda güncel falan yazmaya başladı bende veririm yazdı noldu kupon gelmedi mi
Aynen aw bende resmen yalvarıyorum 50 sayfa olay olmuş adam gibi söyleyinkonu ne kanka allah için söylesene 3 saattir çözemedim gfdsjkgfd
yaw yok görsel gelmedide, burda görselle falan iddaa olmazki zaten, bi kuponun tutarını değiştirmek ve görsel almak az biraz kodlama bilen insan için 1dk lık işBen idaddaya girmedim hayro seriye bağladı konuda güncel falan yazmaya başladı bende veririm yazdı noldu kupon gelmedi mi
EvetAldın mı kodumuzu
Bayram tatılı 9 gün olmuşAynen aw bende resmen yalvarıyorum 50 sayfa olay olmuş adam gibi söyleyin
O zaman hayro kazandı yaniGelmedi adam kupon harici bi selfi atmadığı kaldı ama kuponu atmadı
3 tane 1.40 bulup kodu yapıştır
1.40 tan 3 maç aq nasıl koşul yok 😁😁kanka uygulamayı indiriyorsun ordan üst menüde "diger" secenegi var en sağda, oraya tıklayınca bir sayfa gelcek, o sayfada hesap güvenliği diye birşey var. İki adımlı doğrulama falan aktif edip tüm güvenlik koşullarını yerine getirdiğinde hediye kutusu cıkıyor, 3 ay da bir yatırımına göre o hediye kutusundan bonus alıyorsun, çevrim falan filan hiç bi kosul yok
Ben 1 gün bile izin yokBayram tatılı 9 gün olmuş
kod ne banada ver 1xbet3 tane 1.40 bulup kodu yapıştır