- 75,068
- 47,335
- 113
Bu ak tümbeti 150 spin eklemis var ya bunlara yatirim falan yapmican
Bende oda yok nasıl işe anlamafımBu ak tümbeti 150 spin eklemis var ya bunlara yatirim falan yapmican
Eklerde spinden ne olacakBende oda yok nasıl işe anlamafım
Hesabı silsinler diye mail attım umrumda olmazEklerde spinden ne olacak
Siler kanka gotleri cok kalkti bunlarin cok oyuncussu varHesabı silsinler diye mail attım umrumda olmaz
Silsin bak doğum günüm var 1 ay sonra ama o ekleyecekleri bonusta gotlerine girsin istemiyorum silsinler en sevmediğim işler bunlar bak holigan çat bi etkinlik yaptımı herkese eşit yapıyor bunlar adamına göre muamele yapmaya çalışıyorlar onu bile beceremiyorlar yanlış adamlara yanlış muameleSiler kanka gotleri cok kalkti bunlarin cok oyuncussu var
Sus para lazım seri atBenim yaptığım para muhabbetini dalgaya aldığımı anlamayan insanı bu saatten sonra ciddiye almam
Olum 1 ay sonra kapat bari şimdi zenginsin gt lerine girsin diyon 1 sonra 0 olursun awSilsin bak doğum günüm var 1 ay sonra ama o ekleyecekleri bonusta gotlerine girsin istemiyorum silsinler en sevmediğim işler bunlar bak holigan çat bi etkinlik yaptımı herkese eşit yapıyor bunlar adamına göre muamele yapmaya çalışıyorlar onu bile beceremiyorlar yanlış adamlara yanlış muamele
75spin şeker slotu oyununda sende kontrol et 2₺betSus para lazım seri at
Yokla alakası yok dogum günümde bana eklicekleri 1-2 k ama ben bu ay içinde 20-30 k kazandırırım onlara zaten hiç kazanmasınlar daha iyiOlum 1 ay sonra kapat bari şimdi zenginsin gt lerine girsin diyon 1 sonra 0 olursun aw
Parasızlıktan traş olmadım bayrama mağara adamı olarak giriyorumSus para lazım seri at
Yatırım yapma dg nonusu al kapat öyleYokla alakası yok dogum günümde bana eklicekleri 1-2 k ama ben bu ay içinde 20-30 k kazandırırım onlara zaten hiç kazanmasınlar daha iyi
İşte yapma olmuyor kafadan 4 kere pazartesi bonusu için yatırcam 1 ay keyfide 3-5 kere yatırcam kazanmasınlar protesto ediyorum 2.5 Litre coca colayı ayaklarıma dökücemYatırım yapma dg nonusu al kapat öyle
Şifreyi değişsib birine ver harbinden cola alıp dökmek gibi bir protesto seninki awİşte yapma olmuyor kafadan 4 kere pazartesi bonusu için yatırcam 1 ay keyfide 3-5 kere yatırcam kazanmasınlar protesto ediyorum 2.5 Litre coca colayı ayaklarıma dökücem
1 ay bekle sonra kapat sömür ak sitesiniSilsin bak doğum günüm var 1 ay sonra ama o ekleyecekleri bonusta gotlerine girsin istemiyorum silsinler en sevmediğim işler bunlar bak holigan çat bi etkinlik yaptımı herkese eşit yapıyor bunlar adamına göre muamele yapmaya çalışıyorlar onu bile beceremiyorlar yanlış adamlara yanlış muamele
Tebrikler32 freebetle gelen hafif mutluluk puahaha tümbete girsin bak kayip bonusu bu misal onlarda yok Ekli dosyayı görüntüle 756389
Ayni macin üstünden yaticaz gibi bakalimTebrikler