Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Naruto

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,814
7,746
113
Siler kanka gotleri cok kalkti bunlarin cok oyuncussu var
Silsin bak doğum günüm var 1 ay sonra ama o ekleyecekleri bonusta gotlerine girsin istemiyorum silsinler en sevmediğim işler bunlar bak holigan çat bi etkinlik yaptımı herkese eşit yapıyor bunlar adamına göre muamele yapmaya çalışıyorlar onu bile beceremiyorlar yanlış adamlara yanlış muamele

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,116
4,520
113
Benim yaptığım para muhabbetini dalgaya aldığımı anlamayan insanı bu saatten sonra ciddiye almam

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,553
12,575
113
Silsin bak doğum günüm var 1 ay sonra ama o ekleyecekleri bonusta gotlerine girsin istemiyorum silsinler en sevmediğim işler bunlar bak holigan çat bi etkinlik yaptımı herkese eşit yapıyor bunlar adamına göre muamele yapmaya çalışıyorlar onu bile beceremiyorlar yanlış adamlara yanlış muamele
Olum 1 ay sonra kapat bari şimdi zenginsin gt lerine girsin diyon 1 sonra 0 olursun aw

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,553
12,575
113
İşte yapma olmuyor kafadan 4 kere pazartesi bonusu için yatırcam 1 ay keyfide 3-5 kere yatırcam kazanmasınlar protesto ediyorum 2.5 Litre coca colayı ayaklarıma dökücem
Şifreyi değişsib birine ver harbinden cola alıp dökmek gibi bir protesto seninki aw

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,068
47,335
113
1 ay bekle sonra kapat sömür ak sitesini