- 10,263
- 9,971
- 113
Şu an seni dövemem maalesef ilk önce tahsilatı yapmam lazımGel belediyenin önüne @egehandro
Şu an seni dövemem maalesef ilk önce tahsilatı yapmam lazımGel belediyenin önüne @egehandro
Bune lan32 freebetle gelen hafif mutluluk puahaha tümbete girsin bak kayip bonusu bu misal onlarda yok Ekli dosyayı görüntüle 756389
Ilk per 9 fark yenmisti baktim 5 fark geride bir deniyim dedim geldi ak puahha ama ayni macin üstünden yattik son per sictilarBune lan
ooo iyi iyi parayı çatır çutur yemişsindir inşallah afiyetleIlk per 9 fark yenmisti baktim 5 fark geride bir deniyim dedim geldi ak puahha ama ayni macin üstünden yattik son per sictilar
Senin elinde kazancı tutabilme süren 16-22 saniye arası değişiyor fark ettin mi kankamAynen yedik puahha yav vallaha bak baska maca 2 defa üst alamaya calistim barem artti hep en son vazgectik bunu aldik o da yatti akEkli dosyayı görüntüle 756456
Tmm kanka sensin puahah ak ne tutucam bunu duzgun bisey olsa ceker bonus falan alirim 1k dan asagisini tutmasam daha iyi zatenSenin elinde kazancı tutabilme süren 16-22 saniye arası değişiyor fark ettin mi kankam![]()
Aynen benim sonunda kabul ettin bunu çömez sana bildiğim herşeyi öğretecemTmm kanka sensin puahah ak ne tutucam bunu duzgun bisey olsa ceker bonus falan alirim 1k dan asagisini tutmasam daha iyi zaten
Kardeşim geçen derse geç kaldin bir daha olursa kulaklarindan tavana asarimAynen benim sonunda kabul ettin bunu çömez sana bildiğim herşeyi öğretecem
Hocam gece verdiğiniz nba dersine çalışıyordum malum sabaha kadar sürüyor başarılı sonuçlandı sayenizde ama biraz litvanya finlandiya isveç liglerindende ders almak istiyorum ek ücret gerekiyor mu?Kardeşim geçen derse geç kaldin bir daha olursa kulaklarindan tavana asarim
Yok onlarda yok ama uganda kadinlar ligini almak istersen pahaliya patlarHocam gece verdiğiniz nba dersine çalışıyordum malum sabaha kadar sürüyor başarılı sonuçlandı sayenizde ama biraz litvanya finlandiya isveç liglerindende ders almak istiyorum ek ücret gerekiyor mu?
Mezuniyetimdede cubbe ve kep takarım çıkıştada anlımdan öper forumdan uğurlarsın beni gibi hocam gfsdkhgfdkhbfdYok onlarda yok ama uganda kadinlar ligini almak istersen pahaliya patlar
Aynen öyle yapiyoz simdiden hayirli olsunMezuniyetimdede cubbe ve kep takarım çıkıştada anlımdan öper forumdan uğurlarsın beni gibi hocam gfsdkhgfdkhbfd
Bi kuponum var napsam çok kararsızım sadece şunu söyleyim kupona basmak için siteye 3000tl yükledim gittim 1000 bastım 2000 i slotta yedim kupon son maça kazancın yarısına bozuyor hgfdkhgdfk kupon 5 maçtıAynen öyle yapiyoz simdiden hayirli olsun
Bu nasil matematik akBi kuponum var napsam çok kararsızım sadece şunu söyleyim kupona basmak için siteye 3000tl yükledim gittim 1000 bastım 2000 i slotta yedim kupon son maça kazancın yarısına bozuyor hgfdkhgdfk kupon 5 maçtı
Ya slotta 10k para kaybettim gece son 3k kaldı gittim kupon yapıcam dedim siteye yükledim yine dayanamayıp 2k yı slotta yedim oynayacağım maçlara kalan 1k yı bastım 5 maç maçın 4 ü tuttu son maça kaldı geceki zarar için oynadım ama çok pişmanım 3k yerine 1k bastıgım için ulan aptal gibi davrandım niyet etmişsin 3k yüklemişsin niye 1k basıyorsun ofBu nasil matematik ak
Şimdide kupon 10k tutuyor 4.500 e bozuyor anladın mıBu nasil matematik ak
Hee mac ne guveniyosan bozma bozum zarar ettirir 1 2kŞimdide kupon 10k tutuyor 4.500 e bozuyor anladın mı
Ve oynadığım 5 maçın 4 ü oynadı ya 4 ü de ilk yarı 1.5 ms 3.5 4.5 5.5 üstü bittiHee mac ne guveniyosan bozma bozum zarar ettirir 1 2k