Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
3,138
113
neyse yaw altı üstü bir maç iste herkesin kendince bir fikri var dostluk kazansın, butra gibi saygı cercevesinde yorum yapan insanlara can feda, diğerleri için yorum yapmayım şimdi gerek yok tartışma cıkmasın mrlbranın konusunu boş boş işlerle kirletmeyelim

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,346
3,036
113
neyse yaw altı üstü bir maç iste herkesin kendince bir fikri var dostluk kazansın, butra gibi saygı cercevesinde yorum yapan insanlara can feda, diğerleri için yorum yapmayım şimdi gerek yok tartışma cıkmasın mrlbranın konusunu boş boş işlerle kirletmeyelim
Yakın bi cigara izleyin maçı keyifle boşverşn tartışmayı onların cebi para doluyor alt tarafı maç 2 güne unutulur

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
3,138
113
Beşiktaşlı Galatasaraylı dostlarım tartışmanın ne anlamı var hepimiz kardeşiz en büyük FENERBAHÇE
yok la tartışma değil normal takılıyom ben öyle beni biliyon 😅izleyen görüyordur zaten az önce rafa yine kendini yere bıraktı, gördümüzü söyleriz biz bizde duygusal yorum yok 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
3,138
113
bu barış alperinde çirkefliği çıldırtıyor beni aw 😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
3,138
113
90+5 te besiktaşa da kırmızı veriyim, maç boyunca yaptığım eyyamlar gözükmesin yersen ;) bu arada besiktaş kendi evinde 1-0 öndeyken dakika 36 da 10 kişi kalan galatasarayı, 90 dakika boyunca yaldır yaldır ataklara boğarak yendi, bir an 5. golü yiyeceğiz diye çok korktum, hayattımda hiç bukadar korkmamıştım anlatamam vallahi. 🤣 aynen aynnennnnn siz biliyosunuz bu işi aynı maçı izlemiyoruz aynennnnnnnnn 🤣🤣🤣

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,733
46,981
113
90+5 te besiktaşa da kırmızı veriyim, maç boyunca yaptığım eyyamlar gözükmesin yersen ;) bu arada besiktaş kendi evinde 1-0 öndeyken dakika 36 da 10 kişi kalan galatasarayı, 90 dakika boyunca yaldır yaldır ataklara boğarak yendi, bir an 5. golü yiyeceğiz diye çok korktum, hayattımda hiç bukadar korkmamıştım anlatamam vallahi. 🤣 aynen aynnennnnn siz biliyosunuz bu işi aynı maçı izlemiyoruz aynennnnnnnnn 🤣🤣🤣
1 tane pozisynunnuz yok baris alper kirmizi yemedi 2. Sari masuakunun tam bilegine basti dost hakeden kazandi

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
3,138
113
İşte kanka adamlar şu mesajı veriyor sizin her oyuncınız yıldız olsa ne yazar kısacası bjk dar kadrosuna rağmen fb gs yendi helal olsun bence
Yawww ne ağır gelcek kendi evinde 10 kisi takima karsi, sure gecirmeye calisan takim eziktir benim gözümde 🤣 attiklari 2 goldede rafa silva kendini yere birakti, oyun soguduktan sonra duran toptan yenilen goler, simdi konuşmayım neyse🤣 ama su bi gercek mac genelinde oyun olarak besiktas daha iyidi, hakli bir galibiyet o yuzden