- 16,891
- 4,464
- 113
Hoşgeldin yedi bela HüsnüNedir bu tantana
Hoşgeldin yedi bela HüsnüNedir bu tantana
Hoş geldim ama hoş bulmadımHoşgeldin yedi bela Hüsnü
Bulursun bulursunHoş geldim ama hoş bulmadım
Sabri beykavga etmen guzum
Kanka futboldan anlamayan adamla niye kavga edilir anlamiyorum 🤣🤣kavga etmen guzum
Bende gsliyim ama koyu değil. Bana kazandırdığı bişey yok. Maç bitmiş adamlar milyon euroları ceplerıne koymuşlar evde fındık kırıyorlar. millet de birbirini kırıyor gerek yokKanka futboldan anlamayan adamla niye kavga edilir anlamiyorum 🤣🤣
Galatasaraylıların belirli bir yuzdesinde kabullenmeme var dost genel olarak yok o yattı yok o çamura battı falan filan . Fener sampiyondur olucak görürsünBende gsliyim ama koyu değil. Bana kazandırdığı bişey yok. Maç bitmiş adamlar milyon euroları ceplerıne koymuşlar evde fındık kırıyorlar. millet de birbirini kırıyor gerek yok
Sen hangi takimlisin dostYawww ne ağır gelcek kendi evinde 10 kisi takima karsi, sure gecirmeye calisan takim eziktir benim gözümde 🤣 attiklari 2 goldede rafa silva kendini yere birakti, oyun soguduktan sonra duran toptan yenilen goler, simdi konuşmayım neyse🤣 ama su bi gercek mac genelinde oyun olarak besiktas daha iyidi, hakli bir galibiyet o yuzden
Valla bende o dediğinden yok tebrik eder geçeriz. Şampiyonluk giderse net okan salağına yazarGalatasaraylıların belirli bir yuzdesinde kabullenmeme var dost genel olarak yok o yattı yok o çamura battı falan filan . Fener sampiyondur olucak görürsün
Tebrikler dostSen hangi takimlisin dost
Valla adamlar daha iyi oynadi yenildik, bunda kabullenmicek birsey yok, saglik olsun. Real madrid, barcelona bile yeniliyor, kac mac sonra ligde ilk defa yenilmişiz cok mu🤣 ama mac ve seyir zevki acisindan ben duzgun zevkli bir mac izleyemedim😅 fenerin sampiyon olacagini dusunmene gelirsek, evet matematiksel olarak mümkün olabilirGalatasaraylıların belirli bir yuzdesinde kabullenmeme var dost genel olarak yok o yattı yok o çamura battı falan filan . Fener sampiyondur olucak görürsün
Galatasarayliyim dostSen hangi takimlisin dost
Açliktan ağlıyorum@ferdikadıoğlu ne varsa eskilerde var bi bayram harçlığı yolla
Dm attık nezakette kalmamış cevap vereydin bari.futbol konuşmak yasaktır süresiz ban
Aga gülme zamanında her dm lereni anında cevap verdiğimiz insanlar bunlar @nguDm attık nezakette kalmamış cevap vereydin bari.
Ozaman durum ciddimis gaddar reis sorryAga gülme zamanında her dm lereni anında cevap verdiğimiz insanlar bunlar @ngu