Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,470
2,092
113
Bende gsliyim ama koyu değil. Bana kazandırdığı bişey yok. Maç bitmiş adamlar milyon euroları ceplerıne koymuşlar evde fındık kırıyorlar. millet de birbirini kırıyor gerek yok
Galatasaraylıların belirli bir yuzdesinde kabullenmeme var dost genel olarak yok o yattı yok o çamura battı falan filan . Fener sampiyondur olucak görürsün

• Haha
Tepkiler: ngu

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,588
50,711
113
Yawww ne ağır gelcek kendi evinde 10 kisi takima karsi, sure gecirmeye calisan takim eziktir benim gözümde 🤣 attiklari 2 goldede rafa silva kendini yere birakti, oyun soguduktan sonra duran toptan yenilen goler, simdi konuşmayım neyse🤣 ama su bi gercek mac genelinde oyun olarak besiktas daha iyidi, hakli bir galibiyet o yuzden
Sen hangi takimlisin dost

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
3,138
113
Galatasaraylıların belirli bir yuzdesinde kabullenmeme var dost genel olarak yok o yattı yok o çamura battı falan filan . Fener sampiyondur olucak görürsün
Valla adamlar daha iyi oynadi yenildik, bunda kabullenmicek birsey yok, saglik olsun. Real madrid, barcelona bile yeniliyor, kac mac sonra ligde ilk defa yenilmişiz cok mu🤣 ama mac ve seyir zevki acisindan ben duzgun zevkli bir mac izleyemedim😅 fenerin sampiyon olacagini dusunmene gelirsek, evet matematiksel olarak mümkün olabilir

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,241
2,707
113
Bir insan kendine daha kötü ne yapabilir diyorum kumar oynamaktan başka hayatımın en kötü bayram girişi oldu kendim ettim kendim buldum