- 1,007
- 324
- 83
bende böyle yapa yapa siktim hayatımı harbiden borçla olmuyor sonu gelmiyor amk heryer patlarBorcla kumar donmez egecigim
bende böyle yapa yapa siktim hayatımı harbiden borçla olmuyor sonu gelmiyor amk heryer patlarBorcla kumar donmez egecigim
Gameof atmasam ben gidredim sporda gazi almistikYa olm o borç önemli değil sürekli trafikte olduğum birisi de bu nedir bugün ya güya ay başı he
Sen pokerden para vurup roll açıcam diyen arkadaşsın di mibende böyle yapa yapa siktim hayatımı harbiden borçla olmuyor sonu gelmiyor amk heryer patlar
Aynen kanka 1k var mi yabende böyle yapa yapa siktim hayatımı harbiden borçla olmuyor sonu gelmiyor amk heryer patlar
kanka 8 kısıye 500 er verdım ben o zaman. ondan sonra zaten .mı .ötü toplayamadım sldkjfşdsfdsSen pokerden para vurup roll açıcam diyen arkadaşsın di mi
O adam bize para atti ak hep ayni seyi diyonn puahhaSen pokerden para vurup roll açıcam diyen arkadaşsın di mi
simdi öğrendik olm kara listeye almıştık adamı çıkaralım bariO adam bize para atti ak hep ayni seyi diyonn puahha
bu hafta cok kotuydu ya jokerde yıne alacaktım adam son karta renk yaptı 250k cıp gıttıO adam bize para atti ak hep ayni seyi diyonn puahha
ayıptır lo kanka bir sen kalmıssın o aksam almayan özur dıelrım dslfjsdfsfsimdi öğrendik olm kara listeye almıştık adamı çıkaralım bari
Saglik olsun be poker oyle son kart hepbu hafta cok kotuydu ya jokerde yıne alacaktım adam son karta renk yaptı 250k cıp gıttı
Ahı kalmis diyimayıptır lo kanka bir sen kalmıssın o aksam almayan özur dıelrım dslfjsdfsf
eksik olmasın ya . ben 2 hafta oldu kanka yatırımı kestım borclarımı falan odedım kendı param ıle oynamıyorum artık bonus denk gelırse artık ah lık durum yok ınsallahAhı kalmis diyim
Ahım falan yok olm tssk geçiyomeksik olmasın ya . ben 2 hafta oldu kanka yatırımı kestım borclarımı falan odedım kendı param ıle oynamıyorum artık bonus denk gelırse artık ah lık durum yok ınsallah
Hee oyleyse senden iyisi yok kanka asla bulasma daha borcaeksik olmasın ya . ben 2 hafta oldu kanka yatırımı kestım borclarımı falan odedım kendı param ıle oynamıyorum artık bonus denk gelırse artık ah lık durum yok ınsallah
bir ara bırsey yakalarsam ılk sıradasın kanka raaht olAhım falan yok olm tssk geçiyom
Kanal yaklaşık 15-20bir ara bırsey yakalarsam ılk sıradasın kanka raaht ol![]()
yok kanka dilim yandı yetti yanı paraya ıhtıyacım da yok cok sukur hersey planlı kıyı kıyı yasamaya calısıyoruz bakalım.Hee oyleyse senden iyisi yok kanka asla bulasma daha borca
İşte bu cumleyı kurdun radara gırdın 🤣bir ara bırsey yakalarsam ılk sıradasın kanka raaht ol![]()
hafta sonu pokerde görüşürüz umarım agaKanal yaklaşık 15-20
Kişinin aklındayım emin ol 😅