- 21,070
- 10,300
- 113
Borçları zamanında ödemek lazımYa olm o borç önemli değil sürekli trafikte olduğum birisi de bu nedir bugün ya güya ay başı he
Borçları zamanında ödemek lazımYa olm o borç önemli değil sürekli trafikte olduğum birisi de bu nedir bugün ya güya ay başı he
😅 bizde öyle bi borç yok ferdicim borcu dm’den almadık 😅Borçları zamanında ödemek lazım
Kör olsaydım da görmeseydim@Barrios kardeşle kalleşleri gör görrr
Fışkırt bakalım bi 2501 o zamanBorçları zamanında ödemek lazım
Elleme kupon yapıyor
Yapıyorsa yazıklar olsunElleme kupon yapıyor
YesBankalar yarın açık mı la
Parayla alakalı durum değil eksper bankaya arabanın bedelini belirtecekBankalar yarın açık mı la
Kapalıymıs
Yazık la bu konudakilere üzülüyom artik herkes sicmaya gitse hesap veriyor ak puhahhahaParayla alakalı durum değil eksper bankaya arabanın bedelini belirtecek
Para var sanılıyo ne yazsam yok amk yokkkkkkYazık la bu konudakilere üzülüyom artik herkes sicmaya gitse hesap veriyor ak puhahhaha
AçıktırKapalıymıs
Özel banka mıAçıktır
Enişte bankacı bugun eve döndü yarın iş var diye
Vakıfbank kankiÖzel banka mı
Kanka devletler kapalıymış simdi sordurdum bayram tatili 9 gün oldu yaVakıfbank kanki
Devlet çalışanına güzel hayatKanka devletler kapalıymış simdi sordurdum bayram tatili 9 gün oldu ya
Adam söve söve gitti ak bugunKanka devletler kapalıymış simdi sordurdum bayram tatili 9 gün oldu ya