- 4,000
- 1,190
- 113
Allah rahmet eylesin, ben de bir sene önce babamı 1.5 ay önce annemi kaybettim. En iyi ben bilirim. Allah geride kalanlara sabır versinÖlümün yeri zamanı yok
Şu dünyadaki tek gerçek.
başı sağolsun
Allah rahmet eylesin, ben de bir sene önce babamı 1.5 ay önce annemi kaybettim. En iyi ben bilirim. Allah geride kalanlara sabır versinÖlümün yeri zamanı yok
Şu dünyadaki tek gerçek.
başı sağolsun
Ulaştı kankaKanka Mamoste ulaştı mı sana hayro mu haklı çıkacak merak ettim 😁
Mekanları cennet olsun kankaAllah rahmet eylesin, ben de bir sene önce babamı 1.5 ay önce annemi kaybettim. En iyi ben bilirim. Allah geride kalanlara sabır versin
Allah razı olsun dostMekanları cennet olsun kanka
Ulaştı dostum gönderdiKanka Mamoste ulaştı mı sana hayro mu haklı çıkacak merak ettim 😁
Mekanları cennet olsun dostum.Allah rahmet eylesin, ben de bir sene önce babamı 1.5 ay önce annemi kaybettim. En iyi ben bilirim. Allah geride kalanlara sabır versin
Senin de başın sağolsun kardeşim allah sabır versin toprakları bol olsunAllah rahmet eylesin, ben de bir sene önce babamı 1.5 ay önce annemi kaybettim. En iyi ben bilirim. Allah geride kalanlara sabır versin
Çok sağol Ali kardeşim, valla burda gülüyoz Ediyoz ama artık deliliğe vuruyoz kendimizi yoksa sürekli aklımıza getirsek yaşayamıyoruz tecrübeyle sabitMekanları cennet olsun dostum.
Başın sağolsun dostAllah rahmet eylesin, ben de bir sene önce babamı 1.5 ay önce annemi kaybettim. En iyi ben bilirim. Allah geride kalanlara sabır versin
Sağolasın Ege kardeşim. Bu bayram benim için en zor bayramdı. Bayram ziyaretini mezarlıklara geçirdik. Eski günler gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Hayat acımasızSenin de başın sağolsun kardeşim allah sabır versin toprakları bol olsun
Çocuğun cenazesi var cebinde beş kuruş yok, bizde de yok ancak bi sınırları zorlayıp bir şeyler çıkarmaya çalışalım bilgileri var zatenMekanları cennet olsun dostum.
Dostlar sağolsun dostBaşın sağolsun dost
Hayatın yaşattığı tecrübelerin izleri yaşayanların ruhlarında son nefesine kadar hissedilirmiş. Yaşayana daha zor. Ne diyelim dostum ..Çok sağol Ali kardeşim, valla burda gülüyoz Ediyoz ama artık deliliğe vuruyoz kendimizi yoksa sürekli aklımıza getirsek yaşayamıyoruz tecrübeyle sabit
Kanka zaten wp yazdıktan sonra dönmedi hani yakın olup yetişeceğimi bilsem durum yaratır cenazeye giderim de yetişemem ama bulmaya çalışırım bişeyler topluca yaparız dediğiniÇocuğun cenazesi var cebinde beş kuruş yok, bizde de yok ancak bi sınırları zorlayıp bir şeyler çıkarmaya çalışalım bilgileri var zaten
Başın sağolsunSağolasın Ege kardeşim. Bu bayram benim için en zor bayramdı. Bayram ziyaretini mezarlıklara geçirdik. Eski günler gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Hayat acımasız
Ölüm ölene değil de kalana daha zor bence. Ölen ölüp bu dünya yükünden kurtuluyor bir yerde. Nereye gidiyor, gittiği bir yer var mıdır orası meçhul fakat kalan burda her gün her saat parça parça biraz daha ölüyor.Hayatın yaşattığı tecrübelerin izleri yaşayanların ruhlarında son nefesine kadar hissedilirmiş. Yaşayana daha zor. Ne diyelim dostum ..
Sağol kardeşimBaşın sağolsun
Dualarımız artık buradan olacak kanka, ama bir cenaze maliyeti 60-70K, ne yapabilirsek kâr olur elimizden de belki bi tek bu gelir herkes kendisini de yormayacak şekilde bi şeyler geçmeye çalışsın ben bulmaya çalışacağım birazdan çok zor ama denicemKanka zaten wp yazdıktan sonra dönmedi hani yakın olup yetişeceğimi bilsem durum yaratır cenazeye giderim de yetişemem ama bulmaya çalışırım bişeyler topluca yaparız dediğini
Valla agalar ben de yardımcı olmak isterdim de 7sinde maaş alıyorum şu an olamam ben de çok zor durumdayım babamın geçen ay mezarını yaptırdım bir senesi dolunca yaptırın mezar çöksün dediler oraya otuza yakın harcadım anneme her gün mevlüt okutuyom hayır yaptırıyorum şu an sıkışık durumdayım 7sine kadar kusura bakmayınKanka zaten wp yazdıktan sonra dönmedi hani yakın olup yetişeceğimi bilsem durum yaratır cenazeye giderim de yetişemem ama bulmaya çalışırım bişeyler topluca yaparız dediğini
Neye gidiyor 60-70k cenazede sadece eve gelen gidenlere ikram olur başka ne vwrDualarımız artık buradan olacak kanka, ama bir cenaze maliyeti 60-70K, ne yapabilirsek kâr olur elimizden de belki bi tek bu gelir herkes kendisini de yormayacak şekilde bi şeyler geçmeye çalışsın ben bulmaya çalışacağım birazdan çok zor ama denicem