- 1,004
- 479
- 83
Güzel olan hiç bir şey uzun sürmüyor malesefEvet, o yüzden de güzel olan anıları olabildiğince çoğaltmak gerek.
Güzel olan hiç bir şey uzun sürmüyor malesefEvet, o yüzden de güzel olan anıları olabildiğince çoğaltmak gerek.
Hayatın temeli acı üzerine kurulu. Ne kadar mutlu olduğumuz anlar olsa da yaşadığımız acılar hep bu mutluluklara baskın geliyor. Yıllarca süren saadeti bozmaya tek bir acı an gelip yetebiliyor...Güzel olan hiç bir şey uzun sürmüyor malesef
Adammmm@egehandro adam hala bunu düşünüyor ödül neyse ben akşama halledecem
Aynen her güzel şeyin bir kötü anısı kalıyorHayatın temeli acı üzerine kurulu. Ne kadar mutlu olduğumuz anlar olsa da yaşadığımız acılar hep bu mutluluklara baskın geliyor. Yıllarca süren saadeti bozmaya tek bir acı an gelip yetebiliyor...
Vay anasini ak hayati böyle işte küçük dertlerle dertlenmeyi birakmak lazim asıl dertler bunlar birinin bir anda hayatindan gitmesi gittigindeki o boşluk hissi berbat allah yardimcisi olsun sabir versinO kadarını bilmiyorum wpden yazdım babamı kaybettik yazdı dahası yok soramadım zaten bir şey doğru dürüst çok üzüldüm
Öyle kanka öyle şok oldum bende işteVay anasini ak hayati böyle işte küçük dertlerle dertlenmeyi birakmak lazim asıl dertler bunlar birinin bir anda hayatindan gitmesi gittigindeki o boşluk hissi berbat allah yardimcisi olsun sabir versin
Aynen öyle volkan konak bile adam bi anda gitti ya 🥲🥲Vay anasini ak hayati böyle işte küçük dertlerle dertlenmeyi birakmak lazim asıl dertler bunlar birinin bir anda hayatindan gitmesi gittigindeki o boşluk hissi berbat allah yardimcisi olsun sabir versin
Amin3 günlük dünya herkesin , yakınlarını kaybedenlerin başı sağ olsun.
AminMekanı cennet olsun Allah sabır versin
haklısın dost ölümün ne zaman geliceği belli olmuyor3 günlük dünya herkesin , yakınlarını kaybedenlerin başı sağ olsun.
aminMekanı cennet olsun Allah ailesine sevenlerine sabırlar versin
AminMekanı cennet olsun Allah ailesine sevenlerine sabırlar versin
Günaydın dostumGünaydın
GünaydinGünaydın