- 1,004
- 323
- 83
sımdıden kutlu olsun bro1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım
sımdıden kutlu olsun bro1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım
Doğum günün kutlu olsun şimdiden Musto1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım
Bı sezondaBu fenerden adam olmaz ama gsyi kupada yine tokatlariz
Bjk görmemis gsli puhaha😂😂😂😩😩😩🤫🤫🤫
Kardesiim be1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım
Nıce güzel yaşlara urgan necmi1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım
Mutlu yıllar ferdicim borçlular borçlarını ödeseydi bi hediye atabilirdim ama şansına maalesef1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım
Varlığınız yeter dostum bende zamanında ödemedigim olmuştu zamanında inşallah durumları olur öder borçlarınıMutlu yıllar ferdicim borçlular borçlarını ödeseydi bi hediye atabilirdim ama şansına maalesef
Mutlu yillar ferdicigimTeşekkürler dostlar
Mutlu yıllar ferdinho 😅Teşekkürler dostlar
Helal Maho doğum günüm bugün çekim yapacağım diye bı 50 k sokarsın kasaya 🤣Varlığınız yeter dostum bende zamanında ödemedigim olmuştu zamanında inşallah durumları olur öder borçlarını
61k mesajda bunu yenı anlamıs olman benı uzuyorAdamın 250 liracik borcu var kupon atiyor wonn diyor hala ödemiyor aw iyilik yaramaz bu insanlara
Kim o ismini ver benim gibi korkmaAdamın 250 liracik borcu var kupon atiyor wonn diyor hala ödemiyor aw iyilik yaramaz bu insanlara
250 için adam ifsalamayiz biz iskorpit balığı ötede oynaKim o ismini ver benim gibi korkma
Ama zoruma gidiyor mqKim o ismini ver benim gibi korkma
Yok ben biraz safım da o yüzden61k mesajda bunu yenı anlamıs olman benı uzuyor