Bı vursamda şurada şov yapsak kazan gibiAtarım kanka ben niye atmıyım bazen teknik sorunları çıkıyor![]()
Bı vursamda şurada şov yapsak kazan gibiAtarım kanka ben niye atmıyım bazen teknik sorunları çıkıyor![]()
Paran varsa superbetin 100de 100 kaçırma derim4-5 k para yapmak lazım doğum gününde kolay cevrimli bonus verir siteler
1800 TL olum bu 18001800 ü npcn aw çekip
Hiç şova gerek yok dağıtınca suratına bakmıyor eski takipciler en güzeli at cebe 2-3 kişiye at devam etBı vursamda şurada şov yapsak kazan gibi
Doğru diyon eskiden sağlamdı ortamlar şimdi herkes yok olmuş alan kayiplardaHiç şova gerek yok dağıtınca suratına bakmıyor eski takipciler en güzeli at cebe 2-3 kişiye at devam et
Kim o sap sapHiç şova gerek yok dağıtınca suratına bakmıyor eski takipciler en güzeli at cebe 2-3 kişiye at devam et
Şu benim 250 yi alsana ben utanıyorum artık paramı istemeye1800 TL olum bu 1800
Devran döner novam elbetKim o sap sap
Yaz bakalım özelden kimmiş o yiğit 🤣Şu benim 250 yi alsana ben utanıyorum artık paramı istemeye
Öyle sap sap bu şans sanada güler elbet ozaman sen unutsanda kinin unutmaz dost bolsansDevran döner novam elbet
Şans ayda bir uğruyor yatırımları doğru seçmek gerekÖyle sap sap bu şans sanada güler elbet ozaman sen unutsanda kinin unutmaz dost bolsans
Ozaman 10 düşünüp 1 hareket etmek laximŞans ayda bir uğruyor yatırımları doğru seçmek gerek
Nova benim alacakları da toplasana ben paraları istemiyorum sma’lı çocuklara bağışla işini görecek kadarını alıp ak 😅Yaz bakalım özelden kimmiş o yiğit 🤣
Bize yilda bir galibaŞans ayda bir uğruyor yatırımları doğru seçmek gerek
Yazdım abiYaz bakalım özelden kimmiş o yiğit 🤣
Toplama işi yapıyorsa bende liste atayım %15 komisyon veririm🤣Nova benim alacakları da toplasana ben paraları istemiyorum sma’lı çocuklara bağışla işini görecek kadarını alıp ak 😅
He o işte aw banada yazanÖzelden 1 mesaj dedik dostumuz doğum günü için nakit mı atacak diye heyecanla açtık adam çekim için 70 TL istiyor
Para çekimi olarak mıSiz benjm neler çektiğimi nereden bileceksiniz