- 2,701
- 1,932
- 113
400 ü soruyorum zaten 😁😁😁Derhal burayı terket kardeşim
Toplam 1k oluyor bende. 1200 istiyor
200 açık kalıyor
400ü soracak olursan benim param novanın parası bol şans
400 ü soruyorum zaten 😁😁😁Derhal burayı terket kardeşim
Toplam 1k oluyor bende. 1200 istiyor
200 açık kalıyor
400ü soracak olursan benim param novanın parası bol şans
Lann gelmemiş daha 7k diyo yaa doğmamış çocuğa don biçiyon kupon gelsin 7k olcak desen neyseYav kardeşim koy ortaya 7K at Salih’e ondan sonra inan inanma 😅 şu an hiç umrumda değil yani 😅
Basınca 5 kaldıLann gelmemiş daha 7k diyo yaa doğmamış çocuğa don biçiyon kupon gelsin 7k olcak desen neyse
Ne kupon bakiyesi görünüyor ne sitede ki kalan 5k seni @Hayroo ya havale ediyorum o ilgilensin konuyla 😁🤣Basınca 5 kaldı
Pardon zengin olan @Hayroo diyecektim gaddar fakir
Kara listedesin sana üçüncü sırayı verdimNe kupon bakiyesi görünüyor ne sitede ki kalan 5k seni @Hayroo ya havale ediyorum o ilgilensin konuyla 😁🤣
Çok şükür namussuz olmadığımı öğrendim 🤣🤣🤣Namussuzun saçına ak düşmezmiş
Sıkıntı yok sen bende adaya veda edenler listesinde değilsinKara listedesin sana üçüncü sırayı verdim
Fark etmez ki Ada’da ne Hindistan Cevizi var ne Balık var 😅Sıkıntı yok sen bende adaya veda edenler listesinde değilsin
Benim adada antep fıstığı yetişiyorFark etmez ki Ada’da ne Hindistan Cevizi var ne Balık var 😅
Uzun sürüyor gibi 😅Benim adada antep fıstığı yetişiyor
Hasat dönemine az kaldıUzun sürüyor gibi 😅
Bi sitede 700k var çekmek için 20k lazım 37k olarak geri atarım @Barrios gel sen Verirsin ancak bu parayıHasat dönemine az kaldı
Seni 37k da durduran neydi 🤣🤣🤣Bi sitede 700k var çekmek için 20k lazım 37k olarak geri atarım @Barrios gel sen Verirsin ancak bu parayı
Şu hani maç verip oyna dedikleri kazandığın ama o maçların aslında hiç bi yerde olmadığı sitede mi 700k 🤣🤣🤣Bi sitede 700k var çekmek için 20k lazım 37k olarak geri atarım @Barrios gel sen Verirsin ancak bu parayı
38 memleket çünkü memlekete gelmeden çarpayım dedimSeni 37k da durduran neydi 🤣🤣🤣
VbetŞu hani maç verip oyna dedikleri kazandığın ama o maçların aslında hiç bi yerde olmadığı sitede mi 700k 🤣🤣🤣
Helal dost ilk ödülü ben attım sana kimse yokken biz vardık burada dost100K yaparsam 240₺ hazır dost 😅