- 10,263
- 9,971
- 113
İlk ödülü redkit attıııı laaaaHelal dost ilk ödülü ben attım sana kimse yokken biz vardık burada dost
İlk ödülü redkit attıııı laaaaHelal dost ilk ödülü ben attım sana kimse yokken biz vardık burada dost
Redkit kimden aldı aw 🤣İlk ödülü redkit attıııı laaaa
Sen daha siftahı geçen gün yaptınnnnn dossssst not alıyoz geleni gideni 😅😅Redkit kimden aldı aw 🤣
Takılıyom sana ya ama dediğim gibiParamızla rezil olduk dikerim ben böyle işi dost
Makarasındayiz dost rakam 500 den assagi olmasın okadarda makara yapamamTakılıyom sana ya ama dediğim gibi
Hedefe ulaşırsam sendeyim dost
240₺ havale ücretini de senin paradan düşücez dost diğer türlü zarar yazarMakarasındayiz dost rakam 500 den assagi olmasın okadarda makara yapamam
Parayı kim attı dost sana ayıptır sorması 🤣240₺ havale ücretini de senin paradan düşücez dost diğer türlü zarar yazar
Hangisini dostParayı kim attı dost sana ayıptır sorması 🤣
SS alındı buHangisini dost
La harbi hangisini akSS alındı bu
Tefecinin yanındayım görüşme yapıyorum olumlu ilerliyorBi sitede 700k var çekmek için 20k lazım 37k olarak geri atarım @Barrios gel sen Verirsin ancak bu parayı
Güzel ama en son 16.00 dedilerTefecinin yanındayım görüşme yapıyorum olumlu ilerliyor
Ben gaddar dan umutluyum o bizi yıkmaz hayırlı günlerNe zaman bir şeye umutlansak yıkılıyoruz beyler hayirli gunlerr
Noldu la kız mı gelmediNe zaman bir şeye umutlansak yıkılıyoruz beyler hayirli gunlerr
Ben adaşımi tanırım başkasını bilmem dost 😂Ben gaddar dan umutluyum o bizi yıkmaz hayırlı günler
Bu aralar aşk hayatım hareketli dost seçenekler çoğaldı 😂 ama heves var mı dersen yok o ayrıNoldu la kız mı gelmedi
Öyle borç harç parasızlık olunca önceden bülbül olan kuş kekeme oluyorBu aralar aşk hayatım hareketli dost seçenekler çoğaldı 😂 ama heves var mı dersen yok o ayrı
Tamam evin tapusunu istediler onu almaya gidiyoruzGüzel ama en son 16.00 dediler