Oda pansiyonda kalıyo reis senimi görsün 😉Yeni gordum kankam tebrik ederim
Bende bugun telefonu sattim aw onu kaybettim iste note 4 den yaziyorum
Oda pansiyonda kalıyo reis senimi görsün 😉Yeni gordum kankam tebrik ederim
Bende bugun telefonu sattim aw onu kaybettim iste note 4 den yaziyorum
İyice kızışmış buralarOda pansiyonda kalıyo reis senimi görsün 😉
Benim bugün bu konuda iki mesajım var, bu üçüncüsü.Siz almicakmıydınız paraya aga kim vardı konuda bana cvp yazan
@Mrlbra @Blackpearl1903 @Metings1905 sizdiniz
Konunun basında egehamdro vardı bişi yazmadı barriosta bunda bişey yok ekside dedi
Yok yav kankam biliyorum canı sağolsunOda pansiyonda kalıyo reis senimi görsün 😉
Varsın mı dedim reisBenim bugün bu konuda iki mesajım var, bu üçüncüsü.
Hayro seninle iyiyiz ancak gereksiz uzatıyorsun mevzuyu, o adam kolpa yapmadığını ben onun yakın arkadaşıyla samimi olduğum için biliyorum.
Ve bu konu özelinde de seni haksız buluyorum kardeşim, kusura bakma.
Para mevzusuna gelince ortaya koyduğunuz iddianın herhangi bir noktasında yokum, olmadım.
Ben zaten kendime 5 gündür 1K para arıyorum, bir de burada iddia kovalayacak pozisyonda değilim maalesef.
Hayırlı geceleriniz olsun.
Bro işte Hayro dostumuz da Dio ki kupon gelsin Atacam paraAdam geldı kupon var dedı dagıt şu 5x1k gorelım adamlığını
Bro işte Hayro dostumuz da Dio ki kupon gelsin Atacam paraAdam geldı kupon var dedı dagıt şu 5x1k gorelım adamlığını
Herkes kendi inandığında göre ilerlesin reis, burada gözümüze mi inanacağız yoksa senin bizi saf bulmana mı?Varsın mı dedim reis
Dedim konunbaşında sen vardın ben yazmadan sen yazdın ama bişi demedi dedim yani yoksun 😉
Konuya gelincede %100 yanılıyorsun hala şunu anlamıyosun dağıtoö yapaiblir ama o kuponlar 3 -5k lık öle kurusıkı attığı gibi 50 değil ben onu dedim yoksa dagıtmasına vermesine laf demedim burada anlaşalım bu kadar saf olamazsınız hiçbiriniz bunu niye anlamıyosunuz
Bırak metini bu adam 10 k versek gene o kuponu atamaz çünkü yok
Hemde 10 atıcam 😉Bro işte Hayro dostumuz da Dio ki kupon gelsin Atacam para
Hayroo kadın olabılır şuan suphelenır oldum ıkı dk durmazmı insanın cenesıBro işte Hayro dostumuz da Dio ki kupon gelsin Atacam para
Bı roll yap da sayı sayalım yavHemde 10 atıcam 😉
İnş bir hayır rolü açıcaz diye beklemedeyiz 😉Bı roll yap da sayı sayalım yav
Onu boşver normal açİnş bir hayır rolü açıcaz diye beklemedeyiz 😉
La oda bızden koparma pesınde 8 saatır 1k ver dıyıp duruyorBı roll yap da sayı sayalım yav
Öncelik hayır işinde hocam sonrasına bakılır 😉Onu boşver normal aç
ŞakşukaDinle diye yapılmadı bunca şarkı
Varmıısn bahse 😉La oda bızden koparma pesınde 8 saatır 1k ver dıyıp duruyor
Sakada şukaŞakşuka