- 21,001
- 10,250
- 113
25+6Para çekimi olarak mı
25+6Para çekimi olarak mı
Bildirdim doğum günün hazır sen biraz istirahat et
Canın sağolsunBildirdim doğum günün hazır sen biraz istirahat et
Ferdi’ye çökücez önce doğum günü hazır, dm attım bile 😅Burası kilit sonsuza kadar
Bende bekliyom dm atmama gerek yok eskiden ne zaman istese çevirmedim vefasını gösterir dimi @ferdikadıoğluFerdi’ye çökücez önce doğum günü hazır, dm attım bile 😅
La onun alacağı doğum günü bonusu toplasan 5K anca ederBende bekliyom dm atmama gerek yok eskiden ne zaman istese çevirmedim vefasını gösterir dimi @ferdikadıoğlu![]()
Holi bonkör la sırf o ekler 5k altında derse yalandırLa onun alacağı doğum günü bonusu toplasan 5K anca eder
Yalanları hazırlamıstır, benim herhangi bi miktarda gözüm yok sadece bi hareket görmek istiyorum 😅Holi bonkör la sırf o ekler 5k altında derse yalandır![]()
ban yersin dostum dikkat et
Bakma kızıyoz ediyoz da çoğundan vefalı,öyle düşünmek istiyorum🤣Yalanları hazırlamıstır, benim herhangi bi miktarda gözüm yok sadece bi hareket görmek istiyorum 😅
holi nedense çevremdeki herkese doğum günü bonusu ekledi benimde tonla yatırımım var bana eklemedi niye böyle yapıyorlar kiHoli bonkör la sırf o ekler 5k altında derse yalandır![]()
İnan bilmiyom benim elimde olsa forumdakilere 10-15 eklerdim 🤣holi nedense çevremdeki herkese doğum günü bonusu ekledi benimde tonla yatırımım var bana eklemedi niye böyle yapıyorlar ki
Kardeşim 5 senedir üyeyim forumda 25 mesaj eksiğim kalmış onu doldurmak için yazıyorumban yersin dostum dikkat et
az kalmış aynen gördüm yap kral hakkındırKardeşim 5 senedir üyeyim forumda 25 mesaj eksiğim kalmış onu doldurmak için yazıyorum
Millet daha yeni foruma girmiş burada yok o spam atıyor bu spam yapıyor demekle meşgulaz kalmış aynen gördüm yap kral hakkındır
31 miSiz benjm neler çektiğimi nereden bileceksiniz
Aynen biraz daha tartısırsan tamamlancakMillet daha yeni foruma girmiş burada yok o spam atıyor bu spam yapıyor demekle meşgul
Senin bademcikler de yok gibi 😅Bakma kızıyoz ediyoz da çoğundan vefalı,öyle düşünmek istiyorum🤣