Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Hakkında Bilgi

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,566
113
Dostum davan daha bugün açılmış .
Mahkeme tarihi 2 3 ay sonraya atar.
Dediğim gibi uyapa gir dosya sorgula çıkar orda nedir ne değildir.
İkametin antalyadaysa duruşma tsrihinden 3 4 gün önce ikametini Antalya adliyesinden bildir.
İstanbul'a gitmene gerek yok.
Şimdi ikametgahım izmirde ikametgahımı antalyaya alsam sonra da antalya adliyesine gitsem antalyaya aldırabilirmiyim

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
337
154
43
Şimdi ikametgahım izmirde ikametgahımı antalyaya alsam sonra da antalya adliyesine gitsem antalyaya aldırabilirmiyim
Aldırabilirsin.
Hangi ilde isen oranın adliyesine dilekçe vermen gerekiyor.
Dilekçeni yaz şu ikametteyim diye daha sonra adliyeye git ceza ön büro ofisi olur .
Orada ki memura durumu anlat dilekçeyi onlara gerekli yazışmayı yapar.
Yada çıkma duruşmaya mevcutlu getirme çıkartır mahkeme polise gidersin polis adliyeye götürür segbis ile katılır ifade verir salınırsın.
Asliye ceza zaten yatar cezası vermez hakaret suçu diyorsan 1 seneyi bulmayan hapis cezası verip hagb verir ama yanına para cezası yazar.

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,566
113
Aldırabilirsin.
Dilekçeni yaz şu ikametteyim diye daha sonra adliyeye git ceza ön büro ofisi olur .
Yada çıkma duruşmaya mevcutlu getirme çıkartır mahkeme polise gidersin polis adliyeye götürür segbis ile katılır ifade verir salınırsın
Bakalım adresi buraya getirtebilirsem iyi olur yapamasam da mecbur gitmicem duruşmaya

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,566
113
Sen Antalya'da okuyormusun çalışıyormusun onu söyle sana güzel bir dilekçe yazayım çıktısını al at imzayı ver Antalya adliyesine onlar gönderirler.
Aga antalyada çalışıyorum ve kalıcıyım yani ama ikametgahı almadım yazdığın dilekçeyi direk antalyadaki adliyeye mi götüreceğim

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,566
113
Veya bi avukat tutsam ne kadar çıkar cebimden?

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,277
2,496
113
Aldırabilirsin.
Yada çıkma duruşmaya mevcutlu getirme çıkartır mahkeme polise gidersin polis adliyeye götürür segbis ile katılır ifade verir salınırsın.
Asliye ceza zaten yatar cezası vermez hakaret suçu diyorsan 1 seneyi bulmayan hapis cezası verip hagb verir ama yanına para cezası yazar.
Bizim bir arkadaş iş yerinden tartışma yaşamış farbrikanın yol tarafında çıkan yerde.

Kamera yok birşey yok adam adam ceze almış bu nasıl oluyor ispat yok ortada.

İsnifta taşımışlar.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
Ekli dosyayı görüntüle 753233Günaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?
Tanıdık avukat varsa git bokuna kadar görüyo

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
337
154
43
Bizim bir arkadaş iş yerinden tartışma yaşamış farbrikanın yol tarafında çıkan yerde.

Kamera yok birşey yok adam adam ceze almış bu nasıl oluyor ispat yok ortada.

İsnifta taşımışlar.
Dostum hakim ceza vermez normalde ama yeni savcılar itiraz ediyor herhangi bir beraat kararına .
Savcıyla uğraşmamak için ceza veriyor mahkeme.
İtiraz etsin bozarsa istinaf bozar .

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,566
113
Yatarım olmayanceza için 1 dilekçe yazdırsan 4 5 bin TL gözden çıkarman lazım.
Vekalet ücretide cabası.
Sana bedava avukatlık hizmeti veriyorum 😀😀 ömrüm ağır cezaya dilekçe yazmakla geçti
Aga hadi bekliyorum güzel bir dilekçe

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,529
1,824
113
Kral gidiyosun.avukata tanıdık var yoksa 5 ile 10 bin arasi para ister dosya numarasini veriyosun neymiş ne değilmiş öğrenip sana hem bil veriyo hem yapican savunmayi soyluyo bu kadar

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,277
2,496
113
Dostum hakim ceza vermez normalde ama yeni savcılar itiraz ediyor herhangi bir beraat kararına .
Savcıyla uğraşmamak için ceza veriyor mahkeme.
İtiraz etsin bozarsa istinaf bozar .
Normalde bu işler delil,ispat, varsa tanık var görgü şahidi bu olaylara bakmaları gerekmiyor mu?

Böyle herkes birbirine iftira atar hocam

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,566
113
Kral gidiyosun.avukata tanıdık var yoksa 5 ile 10 bin arasi para ister dosya numarasini veriyosun neymiş ne değilmiş öğrenip sana hem bil veriyo hem yapican savunmayi soyluyo bu kadar
Çok paraymış be ben ifademde karşı tarafın dolandırıcı olduğunu zannettiğim için küfür ettiğimi söyledim farklı bir niyetim yoktu üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum dedim bu savunma oluyor mu

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
Bakalım adresi buraya getirtebilirsem iyi olur yapamasam da mecbur gitmicem duruşmaya
Gitme gör neler geliyor başına atim sana mahkemelerini gör 2 ayda bir mahkeme görüyorum kaçtane dosyam var 😂 ne anlatıyorsun hakkında yakalanma kararı çıkıcak gece de olsa bi yerde GBT girdiğin zaman seni hop adliye ordan nöbetçi mahkeme ordan da uyuz olur sana gitmedin diye atar içeri

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,566
113
Gitme gör neler geliyor başına atim sana mahkemelerini gör 2 ayda bir mahkeme görüyorum kaçtane dosyam var 😂 ne anlatıyorsun hakkında yakalanma kararı çıkıcak gece de olsa bi yerde GBT girdiğin zaman seni hop adliye ordan nöbetçi mahkeme ordan da uyuz olur sana gitmedin diye atar içeri
Kanka öncekinde gitmedim çıkmıştı arama kararı zaten gittim teslim oldum aldılar nezarethaneye bu hakaretin bu kadar büyük bir suç olmaması lazım aşırı saçmalık

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
337
154
43
Normalde bu işler delil,ispat, varsa tanık var görgü şahidi bu olaylara bakmaları gerekmiyor mu?

Böyle herkes birbirine iftira atar hocam
Dostum dosyayı bile OKUMUYORLAR emin ol .
Savcı mütaalasına bakıp basıyorlar cezayı.
2015te 22 mayısta ben suç işliyorum 2 yıl ertelemeli 10 ay hapis cezası + denetimli serbestlik .
2017 29 Kasım'da 2. Suçu işliyorum 1 sene 8 ay ertelemeli hapis cezası alıyorum.
Mahkeme denetimli serbestlik süresi içindeyken suç işlediğim için 1. Ağır ceza mahkemesi cezayı infaza gönderiyor ben denetimli serbestlik süremin bitişinin üstünden 6 ay sonra suç işlediğini belirtip karara itiraz ediyorum infaz hâkimliği beni haklı görüyor ve hükmü bozuyor .
Ancak savcı o kararada itiraz ediyor ve hüküm verilip 3 ocakt 2025te infaza gönderiliyor.
Farzet ki adım murat Mehmetoğlu ama infaza ferdi mehmetoğlu olarak gönderiliyor ad soyad TC doğum tarihi hepsi farklı.
Anlayacağın bu memlekette adalet sadece adliye ismi.
Ayrıca işlemediğim 1 suçtan 10 yıl hapis cezası aldım 2 aydır firarım yasa bekliyorum.
Dosya OKUMUYORLAR hiçbir şekilde.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
337
154
43
Sıyırma bilader .
Mevcutlu getirilen kaç sanık tutuklu yargılanmış?
Adam ağır cezada yargılanmıyor yürüme adama boşuna.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
Kanka öncekinde gitmedim çıkmıştı arama kararı zaten gittim teslim oldum aldılar nezarethaneye bu hakaretin bu kadar büyük bir suç olmaması lazım aşırı saçmalık
Bak yaşamışsın 😂 ne zannediyorsun sen ya bende orosbu bi kızla uğraşıyorum yalvar yakar şikayet çektirdim geri bakalım nolucak aldatmış beni öğrendim resimleri vs yaydım ailesine şikayetçi olmuş dosyaya koymuş yalvar yakar çektirdim geri bu işler şakaya gelmez haklı olduğum halde köpek gibi yalvardım bildigin bi içeri gir sicil gidicek bütün iş kapıları kapanacak sana psikolojin gitçek millet başka gözle bakcak allah düşmanımı düşürmesin