Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Hakkında Bilgi

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
Sıyırma bilader .
Mevcutlu getirilen kaç sanık tutuklu yargılanmış?
Adam ağır cezada yargılanmıyor yürüme adama boşuna.
Ben nerden bilim ağır cezamı asliye boş konuşuyorsun bizde kaçtane mahkeme gördük yaralama kartım arkaşıma verdim dolandırıcılık yapmış üstüme kaldı 1 inci ağır ceza mahkemesi geçen gördüm 6 ıncı adliye ne anlatıyon tanımadan yorum yapma

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
337
154
43
Ben nerden bilim ağır cezamı asliye boş konuşuyorsun bizde kaçtane mahkeme gördük yaralama kartım arkaşıma verdim dolandırıcılık yapmış üstüme kaldı 1 inci ağır ceza mahkemesi geçen gördüm 6 ıncı adliye ne anlatıyon tanımadan yorum yapma
😀😀
Adamın konusuna baksan görürsün e devletten resim atmış asliye ceza yazıyor.

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,567
113
WhatsAppdan dolandırıcı zannettiğim birine küfür etmiştim

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
😀😀
Adamın konusuna baksan görürsün e devletten resim atmış asliye ceza yazıyor.
Şimdi gördüm kafam yerinde değil reis herkesin sıkıntıları var benimde mahkeme var şuan karar bekliyorum kaç aydır çalışmıyorum eve borcun biri gidiyor biri geliyor yukarda yazdım bende ne ile uğraşıyorum oku görürsün

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
Bak yaşamışsın 😂 ne zannediyorsun sen ya bende orosbu bi kızla uğraşıyorum yalvar yakar şikayet çektirdim geri bakalım nolucak aldatmış beni öğrendim resimleri vs yaydım ailesine şikayetçi olmuş dosyaya koymuş yalvar yakar çektirdim geri bu işler şakaya gelmez haklı olduğum halde köpek gibi yalvardım bildigin bi içeri gir sicil gidicek bütün iş kapıları kapanacak sana psikolojin gitçek millet başka gözle bakcak allah düşmanımı düşürmesin
@mertu99 oku

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,169
7,567
113
Ya kral hakaret davasindan ne olucak bisey olmaz ufak bi ceza verir ileri erteler 5 yıl icinde bidaha yapmayacan davami bu ver savunmani geç bi bok olmaz
Bakalım inşallah bişey çıkmaz para cezası yesem bile zoruma gider

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,610
1,120
113
Suçu erteleme olur büyük ihtimalle

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,529
1,824
113
2400 ile 4700 arası bişey

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,176
113
Eminmisin knk bende öyle zannediyorum ama internette 2 yıl hapis veya para cezası diyolar
Eminim kardeşim internet bakma sen bi sikim çıkmaz burdan ben uyuştucu yakalandım kaç gram hemde denetim verdi 1 yıl denetim süre içinde tekrar yakalandım dosyam kapandı mahkeme gördüm 5 yıl verdi tekrar yakalanırsam cezasını yatcam şuan kız yüzünden mahkemem var işte aldatmış resim vs yardım ailesine dosyaya koymuş yalvar yakar çektirdim geri şikayet karar bekliyorum nolucak daha çok mahkeme gördüm seninki ben görsem keşke çerez gibi mahkeme yani

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,529
1,824
113
O şekil olsun da şimdi tazminat falan açarsa bu o evladı büyük sıkıntı bulup öldürüp kurtulayım ancak umarım açmaz tazminat falan
Öyle bisey yok kral çok film izlemeyin zaten sen şimdi gitme 8 ay sonraya erteler o ara bakarsın duruma göre ne meraklisiniz mahkemeye gitmeye