Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 500₺ Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,151
980
113
@Mamoste bu işin vakkosu çıktı beyler adamın günahını almayın gümbür gümbür tutturuyor adam 😁
Kemal bak diyolarki bunun konusunu hiç eski ve aktif üyeler takip etmez böle bunun huyunu bilmeyen yeniler tokatlanana kadar takip eder tokatlnınca bırakırşar

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,151
980
113
Kemal bunu hiç tahmin bile etmedim adam kazanırken role kilit atıyo

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
114,611
165,867
113
Dostlar kusura bakmayın rolling iptal
Kimseye birşey ispat etmek Zorunda olduğumu düşünmüyorum
@Shellac konu kilit lütfen
konu başında böyle birşey yazmışsın dostum
İnsanlar onun için takip ediyor
konu başında birşey yazmasan haklıydın

hedefe ulaştıysan 3 kişi seçmen gerekmektedir

1743543814751.png

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
1,158
113
@Mamoste usta dönüş yapabilir misin şu kirliliği bir ortadan kaldır sana zahmet bişey de o kadar takip ettik başından beri bu olay ne böyle anlamadım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
1,158
113
konu başında böyle birşey yazmışsın dostum
İnsanlar onun için takip ediyor
konu başında birşey yazmasan haklıydın

hedefe ulaştıysan 3 kişi seçmen gerekmektedir

Ekli dosyayı görüntüle 758813
Reis kupon şu an zora girdi, senden ricam bu kupon yatarsa bundan önceki adım bir de bu adım bastığı miktarları bizimle paylaşmasını da talep eder misin. İnanmamıştım böyle bir şey olacağına ama atılan hamleler içime sinmedi.

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,508
15,371
113

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,019
6,902
113
Reis kupon şu an zora girdi, senden ricam bu kupon yatarsa bundan önceki adım bir de bu adım bastığı miktarları bizimle paylaşmasını da talep eder misin. İnanmamıştım böyle bir şey olacağına ama atılan hamleler içime sinmedi.
başka ne istersın kanka adam 3 kısıye ulaşcam demıs böyle yaparsanız kupon kazanırsa 3 kısıye 50 tl gönderır daha mı ıyı

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,151
980
113
Öncesine gerek yok bunu atsın kazanmasa bile ben 3 kişi 900 dağıtıcam buyurusn atsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...