Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 500₺ Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
1,158
113
Dostlar cidden anlamıyorum sız neden kupon miktarına takıldıniZ
Odul miktarı belli kişi sayısı belli
1 TL bassam kime ne
1000 TL bassam kime ne
Sanki herkes kuponu açık paylaşıyor da bu forumda
Sen ödülü dağıttıktan sonra miktarın bence de bir önemi yok da bu muhabbet niye böyle oldu ben onu anlamadım.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,794
11,049
113
Dostlar cidden anlamıyorum sız neden kupon miktarına takıldıniZ
Odul miktarı belli kişi sayısı belli
1 TL bassam kime ne
1000 TL bassam kime ne
Sanki herkes kuponu açık paylaşıyor da bu forumda
1 adım yapsam kupon gelınce paraya coksem sonra gelmıcek kupon yapsam kımene 😀

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,051
14,605
113
Cidden peki ilk adımda bastığı parayı paylaştıktan sonraki iki adım neden bastığı miktarları paylaşmadı orası benim de kafamı kurcaladı sen diyince ama ihtimal vermek istemiyorum sonuçta kazanırsa 3 kişiye 300 vercem dedi başkan da devreye girdi.
Son iki adımda sadece ödül miktarını kurtarabilecek bir miktar bastı sıkıntı yok

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
1,158
113
Çinli bu oyunu da alırsa maçı alır

Erhan2121

Çok erken yaşlanıyoruz çok geç akıllaniyoruz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,850
3,840
113
1 adım yapsam kupon gelınce paraya coksem sonra gelmıcek kupon yapsam kımene 😀
1 66 orana basmis son adimi ole birsey olsa adam 3 4 orana basar para adamın zaten ben iki defa adamdan almistim zaten bende olsam vermem artik zaten adam 3 kisiye 300 vercem demiş zaten miktardan bizene neyi sorguluyoruz onu anlamadım ngu gibimi yapsin herkes konuda yokken sana rol yaptırmadı ben takip etmeme rağmen ne anlatıyorsun sen

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
1,158
113
1 66 orana basmis son adimi ole birsey olsa adam 3 4 orana basar para adamın zaten ben iki defa adamdan almistim zaten bende olsam vermem artik zaten adam 3 kisiye 300 vercem demiş zaten miktardan bizene neyi sorguluyoruz onu anlamadım ngu gibimi yapsin herkes konuda yokken sana rol yaptırmadı ben takip etmeme rağmen ne anlatıyorsun sen
İlk başta ben de onu demiştim adam makul orana basmış yatacak bir oran değildi diye karşıdaki rakip çok iyi sen bilmiyon diyorlar bana

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,151
980
113
Tenisi bilsen öle demezsin erhan bastığında 6-5 çinlinin oyunu kırdıracağını düşündü olmadı iş buralara kadr geldi
İtalyan brozetti cok ağır favori toprak kort bu 1,20 oranı çinli 4 tü maç önü
Ama allahın işi çinli alıcak 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...