Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 500₺ Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Çok erken yaşlanıyoruz çok geç akıllaniyoruz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,850
3,840
113
İlk başta ben de onu demiştim adam makul orana basmış yatacak bir oran değildi diye karşıdaki rakip çok iyi sen bilmiyon diyorlar bana
Kral millet burda iyilik meleği gibi konuşuyor ama emin ol kimse burda melek degil konusan adamlar sadece konuşmak için konuşuyorlar ilerde kimin ne olduğunu anlarsın zaten

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,000
1,190
113
Tenisi bilsen öle demezsin erhan bastığında 6-5 çinlinin oyunu kırdıracağını düşündü olmadı iş buralara kadr geldi
İtalyan brozetti cok ağır favori toprak kort bu 1,20 oranı çinli 4 tü maç önü
Ama allahın işi çinli alıcak 😅
Çinli içinden geçti adamın Siz bilmiyorsunuz tenisi

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
1,069
113
1 66 orana basmis son adimi ole birsey olsa adam 3 4 orana basar para adamın zaten ben iki defa adamdan almistim zaten bende olsam vermem artik zaten adam 3 kisiye 300 vercem demiş zaten miktardan bizene neyi sorguluyoruz onu anlamadım ngu gibimi yapsin herkes konuda yokken sana rol yaptırmadı ben takip etmeme rağmen ne anlatıyorsun sen
Bürde bundan önce. 85. Dk 2-0 arsenal üst aldı 94 mucize geldi 2,5 oran 😅

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,850
3,840
113
Tenisi bilsen öle demezsin erhan bastığında 6-5 çinlinin oyunu kırdıracağını düşündü olmadı iş buralara kadr geldi
İtalyan brozetti cok ağır favori toprak kort bu 1,20 oranı çinli 4 tü maç önü
Ama allahın işi çinli alıcak 😅
Kral 900 lira para dağıtacak adam 900 lira için kendini küçültmez iki defa adamı takip ettim ikisindede ödülü göndermişi adamın hatası ne suan onu anlamadim

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
1,069
113
Kral 900 lira para dağıtacak adam 900 lira için kendini küçültmez iki defa adamı takip ettim ikisindede ödülü göndermişi adamın hatası ne suan onu anlamadim
Daha önceki konuusnda böle yapıp kupon bile atmadan olmayan bareöden üst aldığını söyleyip yattı dagıtım yok deyip gitmesi sonra gelşp öle yaptığını kabul etmesi butrahenoya yaptı hemde gidip sorabilirsin

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,850
3,840
113
Daha önceki konuusnda böle yapıp kupon bile atmadan olmayan bareöden üst aldığını söyleyip yattı dagıtım yok deyip gitmesi sonra gelşp öle yaptığını kabul etmesi butrahenoya yaptı hemde gidip sorabilirsin
Tm hepimiz insanız sonuçta hatasız kul olmaz derler adam bir kere yapmis bunu diye sürekli yapacak anlamına gelmez insan hata yapa yapa doğruyu buluyor en sonunda

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,000
1,190
113
Bu da 4 0 dan maçı verirse çıplak şekilde evden çıkıp koşmaya başlayacağım.

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
1,069
113
Tm hepimiz insanız sonuçta hatasız kul olmaz derler adam bir kere yapmis bunu diye sürekli yapacak anlamına gelmez insan hata yapa yapa doğruyu buluyor en sonunda
Öle tabi işte kuponu atmayınca yinemi yapıcak deniliyor neyse maç bitiyor dagıtsında gerisini geçtik 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...