- 31,620
- 31,137
- 113
7 senedir ilk defa roll takip edelim dedık çarşı pazar karıştı
Kral millet burda iyilik meleği gibi konuşuyor ama emin ol kimse burda melek degil konusan adamlar sadece konuşmak için konuşuyorlar ilerde kimin ne olduğunu anlarsın zatenİlk başta ben de onu demiştim adam makul orana basmış yatacak bir oran değildi diye karşıdaki rakip çok iyi sen bilmiyon diyorlar bana
Çinli içinden geçti adamın Siz bilmiyorsunuz tenisiTenisi bilsen öle demezsin erhan bastığında 6-5 çinlinin oyunu kırdıracağını düşündü olmadı iş buralara kadr geldi
İtalyan brozetti cok ağır favori toprak kort bu 1,20 oranı çinli 4 tü maç önü
Ama allahın işi çinli alıcak 😅
Bürde bundan önce. 85. Dk 2-0 arsenal üst aldı 94 mucize geldi 2,5 oran 😅1 66 orana basmis son adimi ole birsey olsa adam 3 4 orana basar para adamın zaten ben iki defa adamdan almistim zaten bende olsam vermem artik zaten adam 3 kisiye 300 vercem demiş zaten miktardan bizene neyi sorguluyoruz onu anlamadım ngu gibimi yapsin herkes konuda yokken sana rol yaptırmadı ben takip etmeme rağmen ne anlatıyorsun sen
Kral 900 lira para dağıtacak adam 900 lira için kendini küçültmez iki defa adamı takip ettim ikisindede ödülü göndermişi adamın hatası ne suan onu anlamadimTenisi bilsen öle demezsin erhan bastığında 6-5 çinlinin oyunu kırdıracağını düşündü olmadı iş buralara kadr geldi
İtalyan brozetti cok ağır favori toprak kort bu 1,20 oranı çinli 4 tü maç önü
Ama allahın işi çinli alıcak 😅
Örnek sana 500 verdim iki adımda 2k oldu bakiye ama rol 3 adımlık dağıtılacak miktarda 1 k olsun son adımda 1,5k yi cekip 500 u 2 orana atıp dagitabilirsin , etik sayılmaz ama aynı hesaba geliyor1 adım yapsam kupon gelınce paraya coksem sonra gelmıcek kupon yapsam kımene 😀
Adam iddianın messisi işte kolaysa sen bilBürde bundan önce. 85. Dk 2-0 arsenal üst aldı 94 mucize geldi 2,5 oran 😅
Ama kupon yatarsa da hepsı gıttı dıyorsub o nolcakÖrnek sana 500 verdim iki adımda 2k oldu bakiye ama rol 3 adımlık dağıtılacak miktarda 1 k olsun son adımda 1,5k yi cekip 500 u 2 orana atıp dagitabilirsin , etik sayılmaz ama aynı hesaba geliyor
Daha önceki konuusnda böle yapıp kupon bile atmadan olmayan bareöden üst aldığını söyleyip yattı dagıtım yok deyip gitmesi sonra gelşp öle yaptığını kabul etmesi butrahenoya yaptı hemde gidip sorabilirsinKral 900 lira para dağıtacak adam 900 lira için kendini küçültmez iki defa adamı takip ettim ikisindede ödülü göndermişi adamın hatası ne suan onu anlamadim
Doğrudur reis saygılar.Kral millet burda iyilik meleği gibi konuşuyor ama emin ol kimse burda melek degil konusan adamlar sadece konuşmak için konuşuyorlar ilerde kimin ne olduğunu anlarsın zaten
Yorum yap geç ödül istersen ortalık karışır7 senedir ilk defa roll takip edelim dedık çarşı pazar karıştı
Tm hepimiz insanız sonuçta hatasız kul olmaz derler adam bir kere yapmis bunu diye sürekli yapacak anlamına gelmez insan hata yapa yapa doğruyu buluyor en sonundaDaha önceki konuusnda böle yapıp kupon bile atmadan olmayan bareöden üst aldığını söyleyip yattı dagıtım yok deyip gitmesi sonra gelşp öle yaptığını kabul etmesi butrahenoya yaptı hemde gidip sorabilirsin
Dediğim gibi etik sayılmaz ama sonuç dagitim aynı olurAma kupon yatarsa da hepsı gıttı dıyorsub o nolcak
Erhan ıyı bayramlarTm hepimiz insanız sonuçta hatasız kul olmaz derler adam bir kere yapmis bunu diye sürekli yapacak anlamına gelmez insan hata yapa yapa doğruyu buluyor en sonunda
Öle tabi işte kuponu atmayınca yinemi yapıcak deniliyor neyse maç bitiyor dagıtsında gerisini geçtik 😅Tm hepimiz insanız sonuçta hatasız kul olmaz derler adam bir kere yapmis bunu diye sürekli yapacak anlamına gelmez insan hata yapa yapa doğruyu buluyor en sonunda
Kaybedecek gibi, şaka yapmıştım.Bu da 4 0 dan maçı verirse çıplak şekilde evden çıkıp koşmaya başlayacağım.
Saf olma erhanTm hepimiz insanız sonuçta hatasız kul olmaz derler adam bir kere yapmis bunu diye sürekli yapacak anlamına gelmez insan hata yapa yapa doğruyu buluyor en sonunda
Soyunmaya başla dostBu da 4 0 dan maçı verirse çıplak şekilde evden çıkıp koşmaya başlayacağım.