- 6,210
- 4,066
- 113
Rangers 7 fener 0 mac sonucu
Para yok sen oyna bizim yerimizeBeyler lazio maçına kırmızı kart çıkar oynayın. 3.30 oranı var tertemiz
Açtım seni bekliyorumRangers 7 fener 0 mac sonucu
Gönül ister ki gelsin dostum ama geçen maç neydi öyle yani felaketti bildiğin üstelik Rangers kendi sahasında çok iyi oynuyor neyse bakalım inşallah geçer fener turuFener takım olarak kötüydü 1 oyuncu bile gününde degil bügün degil rangers dünya karması gelse o turu geçecezzz
Veladalin aminGönül ister ki gelsin dostum ama geçen maç neydi öyle yani felaketti bildiğin üstelik Rangers kendi sahasında çok iyi oynuyor neyse bakalım inşallah geçer fener turu
Kral nereye kaybetmiyor adamların ileri üçlüsü koşunca Usain Boltu bile geçiyorlar duygusal davranmayın en az 7 fark atar rangers 2 golde Rıdvan atarKaybetmez gibi ama mourinho gol yemeden durmuyor kg banko
Senin için 8 de atabilirlerAçtım seni bekliyorum
Tam tersi rangers kendi sahasında kötü bu sezon kendi twknik Direktörü bile söylemişti geçen bunu bu sezon kendi sahamız bize uğursuz geliyor diye eleme maçlarında Kiev'e elwnmişti evindeGönül ister ki gelsin dostum ama geçen maç neydi öyle yani felaketti bildiğin üstelik Rangers kendi sahasında çok iyi oynuyor neyse bakalım inşallah geçer fener turu
Tümbetten oyna yatarsa %102 iade veriyoFenerbahçe kazanırdan ziyade 2 gol kesin atar diye düşünüyorum
Rüyanda görürsün ancakBeşiktaşlıyım rengers 1 fener 4 maç sonu
@Maxplack üzüldüm dostum şimdiden herkes beni bilir abdest almadan bende fenere 2 gol aldımFenerbahçe kazanırdan ziyade 2 gol kesin atar diye düşünüyorum
Bol şanslar genede@Maxplack üzüldüm dostum şimdiden herkes beni bilir abdest almadan bende fenere 2 gol aldım
Hayatımız o kadar para getirmezGören fener evinde yendi sana rangersi ms 1 günün hediyesidir ben kornerde çok çıkar diyorum ms1 2.5 üst korner birde hayatınızı basın bunlara hayatınızı
Bol bol şanslar dostFenerbahçe kazanırdan ziyade 2 gol kesin atar diye düşünüyorum