- 75,568
- 47,806
- 113
DedikFener yenecek bence mantikli
DedikFener yenecek bence mantikli
Konuyu bastan okusana bir puahaha baya komikTebrikler turu da gecseydik ne güzel olacaktı..
Kostic son dakikalar kendini yere atmak yerine ortaya çevirse belki gol atarlar işler bu noktaya kadar gelmezdi. Mert Hakan'ın adam ayağına değmedi kendini yere atti. Aldatmaya yönelik hareketten sarı verse ikinci sarı yediği için kırmızı kartla oyundan atılacaktı. Alıştılar kendilerini atmaya. Yemin ederim fener rahat geçebileceği turu risk almayıp penaltılara götürerek hediye etti RangersaTebrikler turu da gecseydik ne güzel olacaktı..
Yetenekli ayak yok ki bizde cezasahasi dışından yada çizgi üstünden şut vuracak. Tadice gelen toplar herhangi başka birine gelse en az biri gol olurdu net. Penaltı atanlara zaten söyleyecek laf yok Kadıköyde o rezalet 2. Yarıda aldığı riskleri almayıp 2 fark yemese o riskleri burda kullansa güle oynaya geçirdik turuKostic son dakikalar kendini yere atmak yerine ortaya çevirse belki gol atarlar işler bu noktaya kadar gelmezdi. Mert Hakan'ın adam ayağına değmedi kendini yere atti. Aldatmaya yönelik hareketten sarı verse ikinci sarı yediği için kırmızı kartla oyundan atılacaktı. Alıştılar kendilerini atmaya. Yemin ederim fener rahat geçebileceği turu risk almayıp penaltılara götürerek hediye etti Rangersa
Tadic ve Szymańskiye ceza yayının orda 3-4 defa şans geldi alayı dışarı vurdu. Yemin ederim yazık günah şu takıma şu şekil elenmekYetenekli ayak yok ki bizde cezasahasi dışından yada çizgi üstünden şut vuracak. Tadice gelen toplar herhangi başka birine gelse en az biri gol olurdu net. Penaltı atanlara zaten söyleyecek laf yok Kadıköyde o rezalet 2. Yarıda aldığı riskleri almayıp 2 fark yemese o riskleri burda kullansa güle oynaya geçirdik turu
bende sana atamıorum dmKral senin dm kapali senin yazaman lazim yada dm acmanlazim
Tc onayı yapmadığın icjn ne dm atarsın ne dm alırsın profilden yap TC onayıbende sana atamıorum dm
Kral senin dm kapali oldugu icin dm aktif etmen lazim ayarladanbende sana atamıorum dm
Dostum TC onayı yapmazsan olmaz atamazlaraçık dostum tüm üyeler dm atabilir
yaptım
Geldi kral kesene bereketyaptım
Kesene bereket dostEyvallah kardeşim