Mesajlara bak biri yazmıştı 100 TL yatirdim 1000 TL çektim diyeYatırım yapıp çeken oldumu reisler
Mesajlara bak biri yazmıştı 100 TL yatirdim 1000 TL çektim diyeYatırım yapıp çeken oldumu reisler
Bende çekim yaptım 7 dk da ödedi yatırdım tekrar talep verdim 40 dk dır bekliyoryatırım yapmadım ama çekim yaptım dediğim gibi sitede yoğunluk var az sabredin
şuan aşırı yuklendiler bende ilk 18 dk da cektim suan arkadas aldi hala bekliyoBende çekim yaptım 7 dk da ödedi yatırdım tekrar talep verdim 40 dk dır bekliyor
var baba benimkide geldi bi 15-20 dk öncePapara ile çekim veren var mı ben canlı desteğe bağlananıyorum
Kral iyi okumamışşsın onu ben yazdım talep verdim diye 😂Mesajlara bak biri yazmıştı 100 TL yatirdim 1000 TL çektim diye
Gelirse haber ederim
geçmiş olsunLan seçemedik en başta bonusu paintle yapmışlar siteyi boşa gitti
Doğrudur dost ama öder site bence ben betturkey de ertesi gün aldım yatırım ödemesini. Yattım uyudum sabah baktim gelmişKral iyi okumamışşsın onu ben yazdım talep verdim diye 😂
İnşallah bakalım 1 saat oldu bekliyorumDoğrudur dost ama öder site bence ben betturkey de ertesi gün aldım yatırım ödemesini. Yattım uyudum sabah baktim gelmiş
Benim çekimim 55 dakikada geldi yoğunluk var sanırım20 dk oldu benimde gelmedi daha çekim
ben bi saattir diyom yoğunluk var diye verin cekiminizi yatın sabah gelirBenim çekimim 55 dakikada geldi yoğunluk var sanırım
seninki kaç dk da geldiÇekimim geldi teşekkür ederim
10Ne kadar sürede geldi senin çekim dost