- 185
- 51
- 28
Beyler site çökmüş mü
Ne kod geliyor ne canlı destek adam akıllı yazıyor
Ne kod geliyor ne canlı destek adam akıllı yazıyor
Bro siteye kayıt olunmuyor ya çöktü mü canlı da yokBende çekim verdim fakat bir saat olcak daha gelen yok
Süperbetin 25 k oldu yine 1000x düştü.Arkadaşlar lütfen izleyin ama lütfen
![]()
Sweet Bonanza 1000 6421x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Ben canlıya baglandım canlı destek yaz baglanıyorBro siteye kayıt olunmuyor ya çöktü mü canlı da yok
Ahada geldi 500 😇😇Ben canlıya baglandım canlı destek yaz baglanıyor
İnşallah bonustan değildir gerçek bakiyendendir bro yoksa işin işArkadaşlar lütfen izleyin ama lütfen
![]()
Sweet Bonanza 1000 6421x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Canlı ilk mesajı atıyor sonra na nayBen canlıya baglandım canlı destek yaz baglanıyor
Valla 500 spin bonus kazancindan yapıldı yine ama yatırım istiyorlar şansımı ne yapımCanlı ilk mesajı atıyor sonra na nay
Canlı destek yaz
Harbiden sıraya kodu ne alaka la bu 😂Canlı destek yaz
Yatırma bro site KARANBOLEArkadaşlar kusura bakmayın bana akıl verin yatırılır mi 4k yatırım 20 bin çekim.
Az önce canlıya bağlandim maksimum 20 bin için 4bin yatırım ve 4 bini tek kat çevir diyor sonra 20 çek diyor.Yatırma bro site KARANBOLE
Adam akıllı bir referansı bile yok
Ayrıca bonus yatırm şartlı mı
Çokta ihtiyacım var ilaç gibi gelir ama 4 binden olmak ya zoruma gider valla.Az önce canlıya bağlandim maksimum 20 bin için 4bin yatırım ve 4 bini tek kat çevir diyor sonra 20 çek diyor.
Superbetin Küçük rakamları ödemişti bende aynı bonus ama bunu öder mi bilmiyorum sitenin şikayetlerine bak ona göre yatırAz önce canlıya bağlandim maksimum 20 bin için 4bin yatırım ve 4 bini tek kat çevir diyor sonra 20 çek diyor.