- 15,785
- 11,041
- 113
Senın sıte sponsorluk bıtmıs zamanlama harıka 😀😀Beni bilen bilir işine bak. Sen listeden.cıkarildin birdaha cevap da vermem muhatap da olmam
Senın sıte sponsorluk bıtmıs zamanlama harıka 😀😀Beni bilen bilir işine bak. Sen listeden.cıkarildin birdaha cevap da vermem muhatap da olmam
Beni bilen bilir diyorsun kalıbının adamiysan at dmleri ya da ben atayım borç mu destek mi??Beni bilen bilir işine bak. Sen listeden.cıkarildin birdaha cevap da vermem muhatap da olmam
Seni muhatap almıyorum birdaha. Ben burada kimseden borç almam. Para alışverişim olur ama borc muhabbetim olmaz. Taniyan arkadaşlar görürse zaten doğrulayacaktirBeni bilen bilir diyorsun kalıbının adamiysan at dmleri ya da ben atayım borç mu destek mi??
Seni gorecem görecem diyip salladin durdun ne anlatiyon ulan sen adamsın ya
Bı sıkıntı vardır 3 gündür çekim yaptım 3 dakikayı geçmediÇekim gelmedi arkadaşlar.. piabella bozmuş iyice. Bayadir cekimim.yoktu
Çıkardım bittti o iş.La neyı paylaşamıyorsunuz adam senın zaten lısteye Almıs kavga neden
Bende anlamadım papara ile çektimBı sıkıntı vardır 3 gündür çekim yaptım 3 dakikayı geçmedi
Destekten müdahale gerekiyor bazenBende anlamadım papara ile çektim
Sponsorluk sonlanmis umarım sorun yasamazsinBende anlamadım papara ile çektim
Yav kardeşim bunun burda yazdığına bakma sen. Ben burda 2-3 gün aldığım parayı geç ödedim diye ağzıma sictilar. Adam benden para isterken verecem diyip istedi attım ikiletmedim. Sonra zor durumdaydim istedim niye istiyon ben sana 550 verdim dedi. 550 de 2-3 saat roll takip ettim roll ödülü. Her roll parası veren para isteyip sonra destek diyip yan mi çiziyor?? İlk defa görüyorum valla burda beni karaliyorLa neyı paylaşamıyorsunuz adam senın zaten lısteye Almıs kavga neden
Çekim gelirse uğrama buraya daha dost. Bunlar arsızlaşmışİzin verildi iptal de edemiyorum beklicez
İzin verildi iptal de edemiyorum beklicez
Bu konu neden acıldı adam senı lısteye almıs zaten onu dıyorumYav kardeşim bunun burda yazdığına bakma sen. Ben burda 2-3 gün aldığım parayı geç ödedim diye ağzıma sictilar. Adam benden para isterken verecem diyip istedi attım ikiletmedim. Sonra zor durumdaydim istedim niye istiyon ben sana 550 verdim dedi. 550 de 2-3 saat roll takip ettim roll ödülü. Her roll parası veren para isteyip sonra destek diyip yan mi çiziyor?? İlk defa görüyorum valla burda beni karaliyor
Adamim diyor herkes biliyor diyor burda 3-5 binlerle roll açıp bizi salladı. Destek diyip duruyor. Tam nickini bulmuş bombaci mulayim
Aldığı parayı 4 aydır vermeyen adam roll ödülünu ortaya koyup destek diyip üstüne yatıyor