Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,735
4,399
113
Niyetim 3 kişi 300 dü ama sıkıntı zamanlarda destek atan 2 kişiyi daha ekledim 5 kişi 250 şeklinde gönderecem bütçe kısıtlı artık kimse kusura bakmasin 2900 den 1250 yi dagiticam zaten.
@Gannicus @BySwigger @golcuu @Mamoste @yasyn55 bu arkadaşlar dm atsın iban veya papara. Bana sponsor olan dost rolling açılmasını istiyor rol açarsanız sevinirim
Sana roll açtıran dost takip edenlere roll actirmisti ama ✋🏽

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,394
7,496
113
Niyetim 3 kişi 300 dü ama sıkıntı zamanlarda destek atan 2 kişiyi daha ekledim 5 kişi 250 şeklinde gönderecem bütçe kısıtlı artık kimse kusura bakmasin 2900 den 1250 yi dagiticam zaten.
@Gannicus @BySwigger @golcuu @Mamoste @yasyn55 bu arkadaşlar dm atsın iban veya papara. Bana sponsor olan dost rolling açılmasını istiyor rol açarsanız sevinirim
Dm attık dost kesene bereket gelsin iki ödülü birleştirip konu acicam

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,743
4,100
113
Sana roll açtıran dost takip edenlere roll actirmisti ama ✋🏽
Kardeşim 3 kişi 300 atacağıma 5 kişi 250 atıyorum işte 2 kişi daha faydalansin dedim. Ne var bunda kötü mü ettim. Bütçe belli zaten Kazanç yüksek olsa destek de yüksek olur zaten tanıyor çoğu burada beni böyle ufak tefek şeylere takılmayalim

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,735
4,399
113
@Gannicus bu arkadaşı listeden çıkardım başkasını eklicem. Dm den değişik değişik konuşuyor 2 kişi ekstra dan ekledik diye çıldırdi adam
Kardeş ben senin rolü takip ettim 550 attın benimle beraber kaç kişiye attın 550.

Sen benden borç para aldın atacam atacam dedin salladin salladin. 3-5 bin paralarla roll açtın borcunu görmedin
Sonra borç parayı geri mi istiyorsun diyorsun burda dan dun konuşup bizi kötü gosteriyorsun.

4 aydır borcunu odemedin gelmiş burda çıldırdı diyorsun dm leri atayim mi buraya

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,743
4,100
113
Kardeş ben senin rolü takip ettim 550 attın benimle beraber kaç kişiye attın 550.

Sen benden borç para aldın atacam atacam dedin salladin salladin. 3-5 bin paralarla roll açtın borcunu görmedin
Sonra borç parayı geri mi istiyorsun diyorsun burda dan dun konuşup bizi kötü gosteriyorsun.

4 aydır borcunu odemedin gelmiş burda çıldırdı diyorsun dm leri atayim mi buraya
Beni burada herkes bilir. Borç almam kimseden. Kimseye de borc olarak bi destek atmam. Seni şu anki listeden çıkardım sen yoluna bk kötü niyetlisin.

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,735
4,399
113
Beni burada herkes bilir. Borç almam kimseden. Kimseye de borc olarak bi destek atmam. Seni şu anki listeden çıkardım sen yoluna bk kötü niyetlisin.
Ben kötü niyetli miyim?? 550 roll parası attın diye onu soyluyorsun burda herkes roll ödülü atıyor.

Sen borç alıp sonra kafana göre destek diyip gecistiriyon

Sen adam değilsin

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,735
4,399
113
Ulan burda ptr hayroo bı rolde onbinlerce lira para attı onlar laf yapmadı sen 3 kişiye 550 atıp ona güvenip borç alıp sonra ne borcu destek istedim diyensin yalancı

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,743
4,100
113

Ben hayatımda kimseden burada borç almadim. Sana rolden 550 atmışım ona guvenerek şansin da yaver gittiği için destek istemişim. Boş yapıyorsun işine bak kardeşim

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,743
4,100
113
Beni bilen bilir işine bak. Sen listeden.cıkarildin birdaha cevap da vermem muhatap da olmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...