Sana roll açtıran dost takip edenlere roll actirmisti ama ✋🏽Niyetim 3 kişi 300 dü ama sıkıntı zamanlarda destek atan 2 kişiyi daha ekledim 5 kişi 250 şeklinde gönderecem bütçe kısıtlı artık kimse kusura bakmasin 2900 den 1250 yi dagiticam zaten.
@Gannicus @BySwigger @golcuu @Mamoste @yasyn55 bu arkadaşlar dm atsın iban veya papara. Bana sponsor olan dost rolling açılmasını istiyor rol açarsanız sevinirim
Ben 2 kişi daha ekledim dahafazla kişi faydalansinSana roll açtıran dost takip edenlere roll actirmisti ama ✋🏽
Dm attık dost kesene bereket gelsin iki ödülü birleştirip konu acicamNiyetim 3 kişi 300 dü ama sıkıntı zamanlarda destek atan 2 kişiyi daha ekledim 5 kişi 250 şeklinde gönderecem bütçe kısıtlı artık kimse kusura bakmasin 2900 den 1250 yi dagiticam zaten.
@Gannicus @BySwigger @golcuu @Mamoste @yasyn55 bu arkadaşlar dm atsın iban veya papara. Bana sponsor olan dost rolling açılmasını istiyor rol açarsanız sevinirim
Kardeşim 3 kişi 300 atacağıma 5 kişi 250 atıyorum işte 2 kişi daha faydalansin dedim. Ne var bunda kötü mü ettim. Bütçe belli zaten Kazanç yüksek olsa destek de yüksek olur zaten tanıyor çoğu burada beni böyle ufak tefek şeylere takılmayalimSana roll açtıran dost takip edenlere roll actirmisti ama ✋🏽
Bozdular son zamanda çokPiabella da çekimi yollamadi zaten halen😄
Onun hakkını 4 e böl başkan. En azından senin gönlünden geçen 2 kişi rolü takip eden 2 kişi olmuş olsun. Biz faydalanalım@Gannicus bu arkadaşı listeden çıkardım başkasını eklicem. Dm den değişik değişik konuşuyor 2 kişi ekstra dan ekledik diye çıldırdi adam
Kardeş ben senin rolü takip ettim 550 attın benimle beraber kaç kişiye attın 550.@Gannicus bu arkadaşı listeden çıkardım başkasını eklicem. Dm den değişik değişik konuşuyor 2 kişi ekstra dan ekledik diye çıldırdi adam
Beni burada herkes bilir. Borç almam kimseden. Kimseye de borc olarak bi destek atmam. Seni şu anki listeden çıkardım sen yoluna bk kötü niyetlisin.Kardeş ben senin rolü takip ettim 550 attın benimle beraber kaç kişiye attın 550.
Sen benden borç para aldın atacam atacam dedin salladin salladin. 3-5 bin paralarla roll açtın borcunu görmedin
Sonra borç parayı geri mi istiyorsun diyorsun burda dan dun konuşup bizi kötü gosteriyorsun.
4 aydır borcunu odemedin gelmiş burda çıldırdı diyorsun dm leri atayim mi buraya
Ben kötü niyetli miyim?? 550 roll parası attın diye onu soyluyorsun burda herkes roll ödülü atıyor.Beni burada herkes bilir. Borç almam kimseden. Kimseye de borc olarak bi destek atmam. Seni şu anki listeden çıkardım sen yoluna bk kötü niyetlisin.
Ben hayatımda kimseden burada borç almadim. Sana rolden 550 atmışım ona guvenerek şansin da yaver gittiği için destek istemişim. Boş yapıyorsun işine bak kardeşimKardeş ben senin rolü takip ettim 550 attın benimle beraber kaç kişiye attın 550.
Sen benden borç para aldın atacam atacam dedin salladin salladin. 3-5 bin paralarla roll açtın borcunu görmedin
Sonra borç parayı geri mi istiyorsun diyorsun burda dan dun konuşup bizi kötü gosteriyorsun.
4 aydır borcunu odemedin gelmiş burda çıldırdı diyorsun dm leri atayim mi buraya
Aynen aynen masal anlat. Sen borç verdiğim miktarlik adamsın hadi yolunaBen hayatımda kimseden burada borç almadim. Sana rolden 550 atmışım ona guvenerek şansin da yaver gittiği için destek istemişim. Boş yapıyorsun işine bak kardeşim
Dovusmeyın genclerBen hayatımda kimseden burada borç almadim. Sana rolden 550 atmışım ona guvenerek şansin da yaver gittiği için destek istemişim. Boş yapıyorsun işine bak kardeşim