Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,743
4,100
113
Beni bilen bilir diyorsun kalıbının adamiysan at dmleri ya da ben atayım borç mu destek mi??

Seni gorecem görecem diyip salladin durdun ne anlatiyon ulan sen adamsın ya
Seni muhatap almıyorum birdaha. Ben burada kimseden borç almam. Para alışverişim olur ama borc muhabbetim olmaz. Taniyan arkadaşlar görürse zaten doğrulayacaktir

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,790
11,044
113
La neyı paylaşamıyorsunuz adam senın zaten lısteye Almıs kavga neden

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,732
4,399
113
La neyı paylaşamıyorsunuz adam senın zaten lısteye Almıs kavga neden
Yav kardeşim bunun burda yazdığına bakma sen. Ben burda 2-3 gün aldığım parayı geç ödedim diye ağzıma sictilar. Adam benden para isterken verecem diyip istedi attım ikiletmedim. Sonra zor durumdaydim istedim niye istiyon ben sana 550 verdim dedi. 550 de 2-3 saat roll takip ettim roll ödülü. Her roll parası veren para isteyip sonra destek diyip yan mi çiziyor?? İlk defa görüyorum valla burda beni karaliyor

Adamim diyor herkes biliyor diyor burda 3-5 binlerle roll açıp bizi salladı. Destek diyip duruyor. Tam nickini bulmuş bombaci mulayim

Aldığı parayı 4 aydır vermeyen adam roll ödülünu ortaya koyup destek diyip üstüne yatıyor

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,790
11,044
113
İzin verildi iptal de edemiyorum beklicez
Yav kardeşim bunun burda yazdığına bakma sen. Ben burda 2-3 gün aldığım parayı geç ödedim diye ağzıma sictilar. Adam benden para isterken verecem diyip istedi attım ikiletmedim. Sonra zor durumdaydim istedim niye istiyon ben sana 550 verdim dedi. 550 de 2-3 saat roll takip ettim roll ödülü. Her roll parası veren para isteyip sonra destek diyip yan mi çiziyor?? İlk defa görüyorum valla burda beni karaliyor

Adamim diyor herkes biliyor diyor burda 3-5 binlerle roll açıp bizi salladı. Destek diyip duruyor. Tam nickini bulmuş bombaci mulayim

Aldığı parayı 4 aydır vermeyen adam roll ödülünu ortaya koyup destek diyip üstüne yatıyor
Bu konu neden acıldı adam senı lısteye almıs zaten onu dıyorum

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,732
4,399
113
Ula ptr hayro butrageno daha bir sürü sürekli roll açan adam ödül verdi onbinlerce lira. Herkesten para toplasin sonra destek aldım desin

Oh ne güzel dünya @Hayroo

Bak taktiğe bak

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,732
4,399
113
Surejli rolll açan arkadaşlar roll ödülü veren arkadaşlar sağdan soldan para toplayın sonra ben sana roll parası verdim bunu destek sayıyorum diyip parayı göndermeyin

Dolandırıcı numarasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...