- 16,891
- 4,464
- 113
8.15 dk
Eyv dost cansın teşekkürler bayram gelen giden var. Boş olursam takip etmeye çalışırımKonu açacağım zaman seni etiket atacam öncelik sende eğer bura cacık olursa haberin olsun
Neyse kanka sende diğerinden kazandın. Kazanmayan bir ben kaldım 3 kişidenEyv dost cansın teşekkürler bayram gelen giden var. Boş olursam takip etmeye çalışırım
250 geldi dost. Burdan da gelirse birleştirip konu acicam zaten dost. Biz burdan aldığımızı buraya veririz hep.Neyse kanka sende diğerinden kazandın. Kazanmayan bir ben kaldım 3 kişiden
Süre 7.50 ye çekildi7.39
0 ev kuruu devammm
Kanka çok takma. Ben senin hiç rolünü görmedim bizler rolcu paylaşımci adamlarız ✋🏾 tanırsın zamanlaNeyse kanka sende diğerinden kazandın. Kazanmayan bir ben kaldım 3 kişiden
Az önce öyle demiyordun ya hocam ondan dedim. Neyse250 geldi dost. Burdan da gelirse birleştirip konu acicam zaten dost. Biz burdan aldığımızı buraya veririz hep.
Hocam sen bayağı bi geçmişe bak o zaman. Son zamanlara bakmaKanka çok takma. Ben senin hiç rolünü görmedim bizler rolcu paylaşımci adamlarız ✋🏾 tanırsın zamanla
Ne gibi? Alamadım gibisine mi? Onu yazdığım da alamamistim dost adam yeni etiket attı dm atın diyeAz önce öyle demiyordun ya hocam ondan dedim. Neyse