Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Naruto / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Naruto

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,811
7,744
113
Etco alt yapısından baskasında hiç oynayamıyom ne limit koydu ne kısıtlama bonusu sıkıntılı ama 10 numara bana göre
Kanka 1xbet holigan falanın yanında onlar site sayılmaz ama sen bilirsin tabi kötü site demiyorum çok iyi sitedir illa ki ama bu benim saydığım 2 site bu işin zirvesi

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,335
1,101
113
Kanka 1xbet holigan falanın yanında onlar site sayılmaz ama sen bilirsin tabi kötü site demiyorum çok iyi sitedir illa ki ama bu benim saydığım 2 site bu işin zirvesi
Arayüzden sebep yoksa holinin eline su dökemezler sadece canlı dan tekli alınca cok rahat oynanıyor tek neden bu betco tercihimde 😅

Naruto

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,811
7,744
113
Arayüzden sebep yoksa holinin eline su dökemezler sadece canlı dan tekli alınca cok rahat oynanıyor tek neden bu betco tercihimde 😅
Holigan şu yönden güzel paran kalmaz bunu bilirsin rahat oynarsın onun dışında holiganda çevrim denen oran şart şurt denen bir şey yok. Hatta bak holigana para yatır kullanmadan geri çek direkt çekebiliyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...