- 1,025
- 190
- 63
Bol şans
Kanka 1xbet holigan falanın yanında onlar site sayılmaz ama sen bilirsin tabi kötü site demiyorum çok iyi sitedir illa ki ama bu benim saydığım 2 site bu işin zirvesiEtco alt yapısından baskasında hiç oynayamıyom ne limit koydu ne kısıtlama bonusu sıkıntılı ama 10 numara bana göre
kanka ne anlatıyon laBence dediğimi yap bi bakmışsın 1500ü sweete basıp gitmişler
Tebrikler oturankanka ne anlatıyon lasorun yok kupon tutunca ödemesi bazen gecikiyor ayda yılda bir oluyo bana denk geldi
Lâ onu demıyom site adı verdin ya deniyo pezvkler girmeyikanka ne anlatıyon lasorun yok kupon tutunca ödemesi bazen gecikiyor ayda yılda bir oluyo bana denk geldi
Piabella da her Allah'ın günü olan olaykanka ne anlatıyon lasorun yok kupon tutunca ödemesi bazen gecikiyor ayda yılda bir oluyo bana denk geldi
Kanka ben bile kendi hesabıma zor giriyorum o derece güvenlikli gkfdkgfdkhfd giremez google authenticator varLâ onu demıyom site adı verdin ya deniyo pezvkler girmeyi
Arayüzden sebep yoksa holinin eline su dökemezler sadece canlı dan tekli alınca cok rahat oynanıyor tek neden bu betco tercihimde 😅Kanka 1xbet holigan falanın yanında onlar site sayılmaz ama sen bilirsin tabi kötü site demiyorum çok iyi sitedir illa ki ama bu benim saydığım 2 site bu işin zirvesi
He o zaman tamamKanka ben bile kendi hesabıma zor giriyorum o derece güvenlikli gkfdkgfdkhfd giremez google authenticator var
Holigan şu yönden güzel paran kalmaz bunu bilirsin rahat oynarsın onun dışında holiganda çevrim denen oran şart şurt denen bir şey yok. Hatta bak holigana para yatır kullanmadan geri çek direkt çekebiliyorsunArayüzden sebep yoksa holinin eline su dökemezler sadece canlı dan tekli alınca cok rahat oynanıyor tek neden bu betco tercihimde 😅
Canlı destek sorunu var ama gerek yokki canlı desteğe direkt arayabiliyorsun 1xbeti 1 dk içinde bağlanıp sesli hallediyosun işini1xbetin canlı destek sorununu çözmesi gerekiyor
Onu bilmiyordum .. arada bi desteğe bağlanmam gerekiyordu bekliyordum uzun süreCanlı destek sorunu var ama gerek yokki canlı desteğe direkt arayabiliyorsun 1xbeti 1 dk içinde bağlanıp sesli hallediyosun işini
RastgeleBiraz zor ama bakalım denedim Ekli dosyayı görüntüle 756784
Doğdu güneşimiz uzun süre oldu basketten yatmayalı 😂Biraz zor ama bakalım denedim Ekli dosyayı görüntüle 756784
Bol dansBiraz zor ama bakalım denedim Ekli dosyayı görüntüle 756784