Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Nerde Basketçiler

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,513
1,814
113
Phi-washington maçı 235 leri görür

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,513
113
Bende böyle bı konu arıyordum :) nba gurmeleri cevaolarsa sevinirim 11 maçlık kupon son 2 maça kaldi broklyn toronto maçı ms1 New York clippers maçı ilk yarı 103.5 üst gelir mi ne diyorsunuz

Damb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
405
83
Washington kazanır oynanır Philadelphia bariz kaybetmeye oynuyor her maç. Washington tanking konusunda biraz daha rahat. Phila nın kesin kaybetmesi gerekiyor.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,513
1,814
113
Bende böyle bı konu arıyordum :) nba gurmeleri cevaolarsa sevinirim 11 maçlık kupon son 2 maça kaldi broklyn toronto maçı ms1 New York clippers maçı ilk yarı 103.5 üst gelir mi ne diyorsunuz
Brok gelirse gelir bu kupon o maç biraz sıkıntı

Damb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
405
83
Umarım gelir. Üst için düşük baremler beni hep korkutuyor nba de 100 lü baremler de hep bir ibnelik dönecek hissi oluyor.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,513
1,814
113
Washington kazanır oynanır Philadelphia bariz kaybetmeye oynuyor her maç. Washington tanking konusunda biraz daha rahat. Phila nın kesin kaybetmesi gerekiyor.
Ikinsindede savunma yok yildirlar ara ara giriyo bende cok sayı cikicini düşünüyorum

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,782
2,513
113
Umarım gelir. Üst için düşük baremler beni hep korkutuyor nba de 100 lü baremler de hep bir ibnelik dönecek hissi oluyor.
Bende sırf son maçlarda attıkları sayılara, bide baremin düşük olmasına aldanarak oynadim umarım yalan olmaz

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
244
63
Sonuncu olmak nbade draftta avantaj sağlıyor herhalde onun artık umudu kestikleri icinyona mi oynuyirlar yani

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,513
1,814
113
Senin kuponu dedigim gibi brok yakicak attigi sayıya bak 12