- 1,820
- 1,702
- 113
@butragueno reis tahminlerr
Brok gelirse gelir bu kupon o maç biraz sıkıntıBende böyle bı konu arıyordumnba gurmeleri cevaolarsa sevinirim 11 maçlık kupon son 2 maça kaldi broklyn toronto maçı ms1 New York clippers maçı ilk yarı 103.5 üst gelir mi ne diyorsunuz
Umarım gelir. Üst için düşük baremler beni hep korkutuyor nba de 100 lü baremler de hep bir ibnelik dönecek hissi oluyor.Bende böyle bı konu arıyordumnba gurmeleri cevaolarsa sevinirim 11 maçlık kupon son 2 maça kaldi broklyn toronto maçı ms1 New York clippers maçı ilk yarı 103.5 üst gelir mi ne diyorsunuz
Ikinsindede savunma yok yildirlar ara ara giriyo bende cok sayı cikicini düşünüyorumWashington kazanır oynanır Philadelphia bariz kaybetmeye oynuyor her maç. Washington tanking konusunda biraz daha rahat. Phila nın kesin kaybetmesi gerekiyor.
Bende sırf son maçlarda attıkları sayılara, bide baremin düşük olmasına aldanarak oynadim umarım yalan olmazUmarım gelir. Üst için düşük baremler beni hep korkutuyor nba de 100 lü baremler de hep bir ibnelik dönecek hissi oluyor.
Normalde şu son maçlara min 111 112 olması lazım baremin. Rast gelsin broBende sırf son maçlarda attıkları sayılara, bide baremin düşük olmasına aldanarak oynadim umarım yalan olmaz
Was zaten 0 savunma phila da öyle ama bence ilk periyodu görmek lazımPhi-washington maçı 235 leri görür
Bol şans clipp iyi savunma yapıyor bakalım kway gününde olursa gelir bu
Savunması gerçekten muazzam bir takım clippers ama farkı acinca son perlerde bırakıyorBol şans clipp iyi savunma yapıyor bakalım kway gününde olursa gelir bu
Bu şekilde bir sey cikardik dunku gibi tekten gider 2 mac sececeksem oyuncu bahsini cikaririm@butragueno reis tahminlerr
Sonuncu olmak nbade draftta avantaj sağlıyor herhalde onun artık umudu kestikleri icinyona mi oynuyirlar yaniWashington kazanır oynanır Philadelphia bariz kaybetmeye oynuyor her maç. Washington tanking konusunda biraz daha rahat. Phila nın kesin kaybetmesi gerekiyor.
Kawhiden yatmazsinBu şekilde bir sey cikardik dunku gibi tekten gider 2 mac sececeksem oyuncu bahsini cikaririm
Ekli dosyayı görüntüle 754874
Bu dursun burda bundan sonra parayla😂😂Phi-washington maçı 235 leri görür
Senin kuponu dedigim gibi brok yakicak attigi sayıya bak 12Bende böyle bı konu arıyordumnba gurmeleri cevaolarsa sevinirim 11 maçlık kupon son 2 maça kaldi broklyn toronto maçı ms1 New York clippers maçı ilk yarı 103.5 üst gelir mi ne diyorsunuz
Valla öyle oldu adi bunlar yaSenin kuponu dedigim gibi brok yakicak attigi sayıya bak 12
Saglam bi dönüş yaparsa olur ama acik canlandiValla öyle oldu adi bunlar ya