- 4,000
- 1,190
- 113
🤦♂️Deveyi iğne ile mi dikiyor 😁😁
🤦♂️Deveyi iğne ile mi dikiyor 😁😁
Onu @TheMachine kankan bilir 😅Deveyi iğne ile mi dikiyor 😁😁
yaw korkarak oynuyorum işte son 1 haftadır yoksa simdiye içinden geçmiştim, birde çok nazara geldik muhtemelen şanssız maçlar bizi buldu hep 🤣Bu sefer olsun @ngu
Senin yüzde fena değil aslında he benim tepkisiz baktıklarımda yarı yarıya gibi başarı var 😅
Bahıs oluştur var 1xbette oran secıyorsun ne zaman başlayacak sana maç veriyor 😀yaw korkarak oynuyorum işte son 1 haftadır yoksa simdiye içinden geçmiştim, birde çok nazara geldik muhtemelen şanssız maçlar bizi buldu hep 🤣
Rollcü ben miyim şimdi?Onu @TheMachine kankan bilir 😅
Hoş geldin nasılsın canımRollcü ben miyim şimdi?
İyidir merve abla sen nasılsınHoş geldin nasılsın canım
O benim kuzum 😁😁Onu @TheMachine kankan bilir 😅
Sadaka nazara bire bir etki eder 😅yaw korkarak oynuyorum işte son 1 haftadır yoksa simdiye içinden geçmiştim, birde çok nazara geldik muhtemelen şanssız maçlar bizi buldu hep 🤣
Ferdi vurmuş mu voleyi zere ondan görmüyorum rollerde burda yatıp kalkardı 🤣Ferdi’den para istemeye gidiyorum 😁😁
İyiyim canım benim çok teşekkür ederim geçmiş bayramın mübarek olsunİyidir merve abla sen nasılsın
Ablan bişi soruyor dedim machine o işte uzman 😅İyidir merve abla sen nasılsın
Öyle diyorlar 😁😁Ferdi vurmuş mu voleyi zere ondan görmüyorum rollerde burda yatıp kalkardı 🤣
Püübu kuponu yaparken bile 1400 gircektim, 30 oran almıstım yapmadan önce o 30 oran kuponda kalmıs 1400 u oyle bastık geri bozdurdum hemen tekrardan yaptım kuponu , var bir nazar ama bakalım 😅