Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NGU | Kasa:300 - Hedef: 3-4 adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
3,317
113
1 adım daha atarız, o da gelirse 1k dağıtırız, 1k da @Naruto kardoma roll açtırıcam, adam aldığı paranın 3 te birini dağıtmıştır son zamanlarda, o zaten katlar rollde faydalanamayan arkadaslarda onun roll den kazanır en azından

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
1,194
113
1 adım daha atarız, o da gelirse 1k dağıtırız, 1k da @Naruto kardoma roll açtırıcam, adam aldığı paranın 3 te birini dağıtmıştır son zamanlarda, o zaten katlar rollde faydalanamayan arkadaslarda onun roll den kazanır en azından
Kardo bir kyı dörde böl beni sakın unutma deminki rolde ağır darbe aldım hayrolar şahit ben de rol açıcam zaten öpüldün bol şans kardom

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,394
1,158
113
@Naruto kral der ben zaten zenginim benim adıma hayır yapıla tez vakitte😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
3,317
113
bakalım son adımı atıcam suan kuponun sonuclanmasını bekliyorum, ozaman şimdiden belirleyelim jest yapacağımız insanları sonradan dövüş çıkmasın 🤣
@Hayroo @Kemal34 @TheMachine @vurucu999 bu dostlarımıza 250 dağıtalım,
jest yapamadığımzı arkadaşlarda gönül koymasınlar, @Naruto kardoma 1k roll açtırıcaz o %75 başarı oranı ile ilerliyor zaten ordan faydalanırlar.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
1,194
113
bakalım son adımı atıcam suan kuponun sonuclanmasını bekliyorum, ozaman şimdiden belirleyelim jest yapacağımız insanları sonradan dövüş çıkmasın 🤣
jest yapamadığımzı arkadaşlarda gönül koymasınlar, @Naruto kardoma 1k roll açtırıcaz o %75 başarı oranı ile ilerliyor zaten ordan faydalanırlar.
Aslan kardeşim aman diyim sakin sakin oyna son adımı dövüşmen guzum

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,244
7,618
113
Uzun sürermi yarın iş var 😁

• Haha
Tepkiler: ngu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...