- 24,584
- 5,720
- 113
Ferdi’den para isteyelim 😄😄
Ferdi’den para isteyelim 😄😄
Sadaka 😅bu kuponu yaparken bile 1400 gircektim, 30 oran almıstım yapmadan önce o 30 oran kuponda kalmıs 1400 u oyle bastık geri bozdurdum hemen tekrardan yaptım kuponu , var bir nazar ama bakalım 😅
Hayrooooooo 😁😁😁Sadaka 😅
Senin bararyusun nerde 😁😆Sadaka 😅
12 ye cıkıcakcdie beklioz @BarriosSenin bararyusun nerde 😁😆
Kardo bir kyı dörde böl beni sakın unutma deminki rolde ağır darbe aldım hayrolar şahit ben de rol açıcam zaten öpüldün bol şans kardom1 adım daha atarız, o da gelirse 1k dağıtırız, 1k da @Naruto kardoma roll açtırıcam, adam aldığı paranın 3 te birini dağıtmıştır son zamanlarda, o zaten katlar rollde faydalanamayan arkadaslarda onun roll den kazanır en azından
@Naruto kral der ben zaten zenginim benim adıma hayır yapıla tez vakitte😅1 adım daha atarız, o da gelirse 1k dağıtırız, 1k da @Naruto kardoma roll açtırıcam, adam aldığı paranın 3 te birini dağıtmıştır son zamanlarda, o zaten katlar rollde faydalanamayan arkadaslarda onun roll den kazanır en azından
Aslan kardeşim aman diyim sakin sakin oyna son adımı dövüşmen guzumbakalım son adımı atıcam suan kuponun sonuclanmasını bekliyorum, ozaman şimdiden belirleyelim jest yapacağımız insanları sonradan dövüş çıkmasın 🤣
@Hayroo @Kemal34 @TheMachine @vurucu999 bu dostlarımıza 250 dağıtalım,
jest yapamadığımzı arkadaşlarda gönül koymasınlar, @Naruto kardoma 1k roll açtırıcaz o %75 başarı oranı ile ilerliyor zaten ordan faydalanırlar.
Oha nasıl anladın ya gififivşvivşşvş12 ye cıkıcakcdie beklioz @Barrios
Uzun sürermi yarın iş var 😁bakalım son adımı atıcam suan kuponun sonuclanmasını bekliyorum, ozaman şimdiden belirleyelim jest yapacağımız insanları sonradan dövüş çıkmasın 🤣
@Hayroo @Kemal34 @TheMachine @vurucu999 bu dostlarımıza 250 dağıtalım,
jest yapamadığımzı arkadaşlarda gönül koymasınlar, @Naruto kardoma 1k roll açtırıcaz o %75 başarı oranı ile ilerliyor zaten ordan faydalanırlar.
Bol şans diliyorum1 adım daha atarız, o da gelirse 1k dağıtırız, 1k da @Naruto kardoma roll açtırıcam, adam aldığı paranın 3 te birini dağıtmıştır son zamanlarda, o zaten katlar rollde faydalanamayan arkadaslarda onun roll den kazanır en azından
Bol şanslar
Bol Şans kardo