- 3,090
- 2,109
- 113
EvetPaypay mefetedir değil mi arkadaşlar
EvetPaypay mefetedir değil mi arkadaşlar
Onay felan istiyor mu
Sadece benim 4 yılda en az 50k işlemim vardır günde 40-50 işlem garantiydi bende 😂hangi birine kesecek kanka hangi birini inceliyecek? milyonlarca işlem var büyük ihtimalle payfixle anlasma yaparlar masa altı komisyon vs kaldığı yerden devam eder
Paycoda payfix gibi olduValla bu ne paramızla rezil oluyoruz payco açıldı siteler de kapali
Yatırım çekim artık olmayacak mıPaycoda payfix gibi oldu
Bu işi bu hale ekrem piçi serdar ortaç pezevengi mehmet ali erbil kavatı batuhan karadeniz ibnesi ve tvlerinde reklam yayınlayan acun götten yemişi getirdi bunlar bu işi bu kadar ele ayağa düşürmese devlet arada kıstırdığına cezayı yazar geçerdi ama şimdi savaş açtıyok vardır 14 15 yaşındaki çocuktan tut taksici minibüsçü yolda giderken telefondan spin atıyor 5 milyon olsa bu kadar üstüne düşmezler zaten
Paycoda güncelleme yok ama sitelerde yatırım çekimde yokYatırım çekim artık olmayacak mı
Adamlar Trabzonspor'un stad sponsoru..Devlet ișine gelene yol veriyor🤣🤣ne hikmetse papara'ya dokunamıyorlar demek ki hükümet koruması var adamlarda parayı götürüyorlar, payfix payco yerinde olsam allahın belası bankalarla uğraşmam soğuk cüzdan ve kripto ile yatırım çekim imkanı sunarım eğer biraz maddi imkanları varsa telegram gibi kendi para ağını kurup yatırım çekim finans sistemi oluşturur
Benimde payfixte 10k var..Hadi sitelere transferi engelliyorsunda,kendi banka hesabına para çekmeyi niye engelliyorsun aghrqfvjjPayfixte 17 bin kaldı 4 gündür uğraşıyorum bekletiyorlar
açsana enpara hesap çek paranıBenimde payfixte 10k var..Hadi sitelere transferi engelliyorsunda,kendi banka hesabına para çekmeyi niye engelliyorsun aghrqfvjj
paypayBu mefetenin İOS da yeni adı ne
App Store da çıkmıyorpaypay
evet baktım şimdi appstoreda kaldırılmış normal google üzerinden dene bi istersen resmi sitedenApp Store da çıkmıyor