- 5,797
- 2,140
- 113
everymatrix de paypay aktif
Kesinlikle hepsi rüşvet pay alıyorlar haftalik/aylık şeklinde yersen yasadışı ile mücadele 😅15 yaşındaki cocuklar biliyor, papara, payco vs bu elektronik para cüzdanlarının kumar vs yasa dışı amaçlarla kullanıldığını. Kaldı ki devlet kademesi bilmesin. Kontrol edemedikleri hiçbir sistem barinamaz burada.
Olum delikanlı adam havale ile yapar işini bizim zamanımızda icraat yapacak adam yol ortasında gündüz gözüyle yapardı 😁Kesinlikle hepsi rüşvet pay alıyorlar haftalik/aylık şeklinde yersen yasadışı ile mücadele 😅
Ben trust wallet kullanıyorum dostumhangi uygulama soguk cüzdan güvenilir olan ?
Trust wallet kullanıyorumBiraz detaylandirssnansost soğuk cüzdan dedin bu binance globelmi farklı birseymi
Uygulama link varmı pekiTrust wallet kullanıyorum
paypay aktifPayco gelmedi amk başkayacam böyle işe
Uygulama link varmı peki
Nasıl oluyor bu dost![]()
Trust: Crypto & Bitcoin Wallet - Apps on Google Play
Trust Wallet is a self-custody crypto wallet trusted by 190 million people.play.google.com
Trust wallet soğuk cüzdan işte ben bunu kullanıyorumNasıl oluyor bu dost
Sıteden buraya çekiyorsun burdan krıpto sıtesıne mıTrust wallet soğuk cüzdan işte ben bunu kullanıyorum
Evet bu cüzdan dan yatırıp çekiyorum ben nakite çevirecek semde borsa banka kullanmıyorum exchange den komisyonla gidip nakit alıyorumSıteden buraya çekiyorsun burdan krıpto sıtesıne mı
Yuzde kaç kesıyorEvet bu cüzdan dan yatırıp çekiyorum ben nakite çevirecek semde borsa banka kullanmıyorum exchange den komisyonla gidip nakit alıyorum
Onlar tabi öyle derler. Havaleyi kullanma diyecek hali yok. Çok ta umurlarındaydı bize ceza döşenmesiAnlık tüm sitelerde geçen konuşma
Yüzde 2Yuzde kaç kesıyor
Aktif olsa ne yazar para çekmeye kalktım hemen dondurdu hesabi dogeulama yap demeye başladılar yıllardır oynadığım site nedenini soruyom farklı yöntemle çekim yapmak istediğin için dedieverymatrix de paypay aktif
Excahge dediğin??Yüzde 2
Onu kullanmıyorum benpaypay aktif
Yok kanka kripto kabul eden döviz bürosundanExcahge dediğin??
Soğuktuktan tr borsaya atıp çekmiyormusun?