Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pi Network Yarın Saat 11 de Borsaya Giriyor

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
903
312
63
Vay vay vay 70 ler 30 lar havada uçuyor hey maşallah hey.
Benim elimde 100 bin üstünde var bana 30 dan açarsa 3 milyon dolar mı vericek 🤣🤣🤣
Yapmayın arkadaşlar hayal dünyasından uyanın. Bozdura bilecegimiz Max fiyatı 0.5 yada 0.1 o bile şüpheli. Hayal dünyasından uyanın 4-5 yıllık tarım ikinci en büyük balonu hamster gibi 🤣🤣
Ziyaaa sabahtan beri çocuklara atıp tutuyorsun, ama artık sabrım kalmadı 100 bin coin sen de ne gezer be, biraz ölçülü at booolum

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,566
14,322
113
Bu uygulamanin adini soyleyecek bi hayirsever cevaplasin 🙂

apuzcheva

Çalarsan Kapimi Çalarim Kapini
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
902
1,952
93
24 saatten az kalmis ya satmayin 3 4 $ altinda acilis olmaz sikin disinizi bigun daha olmezsiniz

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
200
43
ben satıoyum varsa alıcı dm atabılır

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,984
572
113
Yarın saat 11 de kimse kaybomasın herkes burada olsun, şuanda bu atıp tutanların yaşı muhtemelen max 20 btc zamanında reklam izleterek coin dağıtıyordu bedava, ve hiç bir projesi vs yoktu, pi network bir ödeme aracı ve şuanda transferde bitcoinden 180 kat daha hızlı olduğu görüldü, ayrıca 6 milyar pi piyasaya sürüleceğine inanan varsa zaten konuşmaya gerek yok....

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
590
270
63
arkadaşlar kyc onayı yapabilen var mi daha önce?

yowadup123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
34
18
beyler uygulamadaki pi'leri nasıl borsaya atıyoruz falan bilgisi olan varsa yardımcı olsun gözünüzü seveyim