- 2,399
- 1,080
- 113
Yaz bana 1 dolardan alayım tanesiniTek gercekci yorum ama sende biraz ucuk soyledin gibi bende de cok var 0.01 olursa cok sevinirim
Yaz bana 1 dolardan alayım tanesiniTek gercekci yorum ama sende biraz ucuk soyledin gibi bende de cok var 0.01 olursa cok sevinirim
hahshhbtc nin 70 dolara çıkması 6 yıl sürdü zaten pi 70 $dan satacağını düşünenler gelsin bi çay içelim
Ziyaaa sabahtan beri çocuklara atıp tutuyorsun, ama artık sabrım kalmadı 100 bin coin sen de ne gezer be, biraz ölçülü at booolumVay vay vay 70 ler 30 lar havada uçuyor hey maşallah hey.
Benim elimde 100 bin üstünde var bana 30 dan açarsa 3 milyon dolar mı vericek 🤣🤣🤣
Yapmayın arkadaşlar hayal dünyasından uyanın. Bozdura bilecegimiz Max fiyatı 0.5 yada 0.1 o bile şüpheli. Hayal dünyasından uyanın 4-5 yıllık tarım ikinci en büyük balonu hamster gibi 🤣🤣
Kanka iki haftaya 50 dolardan satarız 890 tane var bendeYarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
Pi yaz playstore indirBu uygulamanin adini soyleyecek bi hayirsever cevaplasin 🙂
Bendekileri sana 10dolardan satayim madem 50dolardan satacaksin 40 dolar kàrKanka iki haftaya 50 dolardan satarız 890 tane var bende
Suan 2$ dan fazla odeyen yok hikayeye inanmaBendekileri sana 10dolardan satayim madem 50dolardan satacaksin 40 dolar kàr
PiBu uygulamanin adini soyleyecek bi hayirsever cevaplasin 🙂
Ben alırım 1.5 dolardanNeresi ödüyor 2 dolar vs ben satayım 1000 adet dostum
Ödemesi 1 Ay sonra ama 😂😂😂Ben alırım 1.5 dolardan
Valla hiç belli olmaz 0.1 den bile acilabilir24 saatten az kalmis ya satmayin 3 4 $ altinda acilis olmaz sikin disinizi bigun daha olmezsiniz
Yaz banaben satıoyum varsa alıcı dm atabılır
100 bin dediği 100 oluyor onunkiZiyaaa sabahtan beri çocuklara atıp tutuyorsun, ama artık sabrım kalmadı 100 bin coin sen de ne gezer be, biraz ölçülü at booolum