Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pi Network Yarın Saat 11 de Borsaya Giriyor

apuzcheva

Çalarsan Kapimi Çalarim Kapini
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
902
1,953
93
Dostum bende yok o kadar örnekleme olarak söyledim. O 1.5 dolara alanlar ne kadar güvenilir ona baktın mı hiç ödeme yapıyorlar mı bunada bak kimse 6 milyar arzi olan bir coine 1.5 dolar vermez veremez yıllardır içerisindeyim o işin içinde başka ibnelik var. Pi coin eğer yakarsa dolaşımda olanları eyvallah o fiyatlara çıkar ama yakmadan çıkması imkansız
2.5 dolari gordu bugun dustu biraz topladilar yani bende satin aldim zaten vardi attk bir zar ama altini ciziyorum bende maksimum 4$ gorur diyorum bugn burda konu acilacagini bilseydim baglamazdm para burdan tanesini 20 tl ye de alirmisim krizi tutandan :)

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
1,812
113
2.5 dolari gordu bugun dustu biraz topladilar yani bende satin aldim zaten vardi attk bir zar ama altini ciziyorum bende maksimum 4$ gorur diyorum bugn burda konu acilacagini bilseydim baglamazdm para burdan tanesini 20 tl ye de alirmisim krizi tutandan :)
Hocam 4 dolari görse zaten yine mükemmel fiyat ama benim görüşüm Max 1 dolar belki ilk acilisda 3-4 le açılır zaten o fiyatta satman imkansiz anında çakılır 1 altına düşer

apuzcheva

Çalarsan Kapimi Çalarim Kapini
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
902
1,953
93
Hocam 4 dolari görse zaten yine mükemmel fiyat ama benim görüşüm Max 1 dolar belki ilk acilisda 3-4 le açılır zaten o fiyatta satman imkansiz anında çakılır 1 altına düşer
Hepsini tekte satamcksin ya ani dusus olmaz zaten ona guvenerek satn aldm birazda ilk partiyi 4$ a satsam kalani 1$ olsada olur zarar yok yani

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,414
4,594
113
btc nin 70 dolara çıkması 6 yıl sürdü zaten pi 70 $dan satacağını düşünenler gelsin bi çay içelim
BTC çıktığında ilkti ve herkes mabadıyla gülüyordu, hiçbir coin in BTC nin performansını göstermesi mümkün değil, millet illuminatinin coini, 500 dolardan çıkacak gibi ossuruk yorumlara inanıyor, geçen aylardaki perde olayları gibi.Komedinin tillahi bu ülkede.kime sorsan 100-200-500-1000 , kiminde ise binlerce var, totalde milyarlarca yapıyor, piyasada bu kadar zahmetsizce sadece tıklamayla elde edilen bir coinin bu kadar yüksek edere sahip olacağını iddia etmek neyin kafasıdır anlamadım, metaverse de tapulu 200 dönüm arazim var, almak isteyen dm 🤣🤣

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,489
3,395
113
Bu pi network işi ne şuan yapsam bişey alabilirmiyim birisi aydınlatabilirmi

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,271
1,225
113
zamanında hamstera sövüyorlardı şimdi de buna sövecekler..