- 13,046
- 8,422
- 113
Valla sahibini gider evinden alırlarzamanında hamstera sövüyorlardı şimdi de buna sövecekler..
Valla sahibini gider evinden alırlarzamanında hamstera sövüyorlardı şimdi de buna sövecekler..
zamanında ne oyunlar ne coinler patladı... sahipleri parayı koyup taylandda takılıyorValla sahibini gider evinden alırlar
Al sana 8 TL 70 kusurle başladı knkdjdjxjjx![]()
0,1 PI USDT Spot işlemler
SPOT Lider kripto borsası OKX TR’de PI USDT ve diğer kripto paralarda al-sat işlemleri yapın. Yeni nesil web tabanlı al-sat platformumuzla al-sat deneyiminizi modernleştirin.tr.okx.com
3.63 tl gösteriyor suanda tanesini 5-6 ay önce 8 liradan R10 da birine satmıştım elimdekilerin hepsini![]()
2 usd ile açtı zaten direk 1.2 usd ye düştüAl sana 8 TL 70 kusurle başladı knkdjdjxjjx
Satan sattı kral valla iyi kar marjı çıkmıştır sabredenlere2 usd ile açtı zaten direk 1.2 usd ye düştü
bende 150 tane vardı kazmıyordum zaten elimden çıkarayım dedim 8 liradan satmıştım üzülmedim ama yıllardır aktif kazanlar 1000 lerce coini olanlar için iyi olduSatan sattı kral valla iyi kar marjı çıkmıştır sabredenlere
Aynen kral vallabende 150 tane vardı kazmıyordum zaten elimden çıkarayım dedim 8 liradan satmıştım üzülmedim ama yıllardır aktif kazanlar 1000 lerce coini olanlar için iyi oldu
Change et orx dePi yi bende yıllardan beri kazıyorum şimdi bayağı bir var hesabımda bunu borsaya nasıl aktaracaz nasıl olacak yani doğrulama falan herşeyi yapılmış
KYC doğrulama kapalı artık yapamazsın geç kaldınPi yi bende yıllardan beri kazıyorum şimdi bayağı bir var hesabımda bunu borsaya nasıl aktaracaz nasıl olacak yani doğrulama falan herşeyi yapılmış