- 146
- 24
- 18
Hepsini ben yaptım kyc yi falan doğruladım cüzdana geçtiKYC doğrulama kapalı artık yapamazsın geç kaldın
Hepsini ben yaptım kyc yi falan doğruladım cüzdana geçtiKYC doğrulama kapalı artık yapamazsın geç kaldın
2 ay önceden yaptım benKYC doğrulama kapalı artık yapamazsın geç kaldın
Ben 6-7 ay önce yaptım sattım da şuan KYC kapalı sayıyı aştı diyor yaptırmıyor kimseye2 ay önceden yaptım ben
Gitti şimdi 5 yıllık kazımBen 6-7 ay önce yaptım sattım da şuan KYC kapalı sayıyı aştı diyor yaptırmıyor kimseye
28 Şubat açıkKYC doğrulama kapalı artık yapamazsın geç kaldın
O zamana satan satar bu fiyatlarda kalmaz düşer dibe28 Şubat açık
genelde haklısın ama hiç belli olmaz hocam bu işler, biraz şans işi.. işbirlikleri açıklandıktan sonra yukarı yönlü de gidebilirO zamana satan satar bu fiyatlarda kalmaz düşer dibe
O artık tanıdık degıl reısBi tanidikta 480 bin tane en kötü ne kadar eder
24mBi tanidikta 480 bin tane en kötü ne kadar eder
tutmanın hiçbir anlamı yok.Satmayın diyo millet ben satmayacam 5300 pi var 1340 cüzdan geçecek 9. Aşamada bekliyor ne zaman geçerse geçsin sıkıntı yok borsaya girdi ya o yeter bu adamlar senelerdir uğraşıyor bu iş için bakarsınız elon baba pi yazar x e hiç belli olmaz bu işler 2 işbirliği fln olur 2 dolar yem etmiş olabilirler her şey olur bence güzel fiyattan da girdi daha düşük bekliyordum😁
Valla satsam yiyecem kardeşim dursun şahsi görüşümtutmanın hiçbir anlamı yok.
Nasıl satıyoruz arkadaş lütfen bir bilgi verinO zamana satan satar bu fiyatlarda kalmaz düşer dibe
5 tl den satarsın yakındaValla satsam yiyecem kardeşim dursun şahsi görüşüm
Ne yapıyor satsanValla satsam yiyecem kardeşim dursun şahsi görüşüm
Satmayacam dostum 👍5 tl den satarsın yakında
Kyc leri tamamladın mı x de tg da fln sayfalar var YouTube a yaz daha iyisi hepsinin videosu varBenim hesap bu pi yi borsaya nasıl aktaracaz bilgi verebilirmisiniz