- 3,415
- 2,457
- 113
Yardımcı olurmusunuz
4800dür o zaman aw
Bir bakarsın 2028 de çocuklarına para kalır 😂Nasıl kilitlemişisek 2028 yılına kadar kilitlemişiz ve bu kilit bu tarihe kadar açılmayacak bu durumu yaşayan %80
Bi cacık olmazmi diyosun aga6 milyar coini tane başı bırakın 70 dolar 7 dolar yapacak para dünyada yok
1.3 $ şuan6 milyar coini tane başı bırakın 70 dolar 7 dolar yapacak para dünyada yok
Kaç sene önce kaydolmustum ama o numarayı kapattım. Nasıl girebiliriz hesaba dost48₺ Oldu tekrar
Facebook yada mail bağladın mı reisKaç sene önce kaydolmustum ama o numarayı kapattım. Nasıl girebiliriz hesaba dost
ya çoğu kişinin bakiye kilitli sanırım 2028e kadar bu parada kalırsa başarı sayarım, yaksan da elindeki coin azalıyor zaten taş atıp da kolun mu yorulcakBi cacık olmazmi diyosun aga
Mail baglamistim galiba ama maille giriş seçeneği yok dostFacebook yada mail bağladın mı reis
1 seneyi gecti yaptık. Topladıkpi mainnet tarafına aktarım var mı hiç nasıl oluyor. bilen bir dost cevaplayabilir mi rica etsem?
Lan gapcik ağızlı. Sen niye yırtık donun kenarında cikiyon dik kafalı japon askeri asıl sana ne sana giren çıkan ne ben insanlara bildiğim bir konu hakkında yardımcı olmak için uyarı yapıyorum. At agizli niye gelmiş burada klavye deliği kanliligi yapıp atıp tutuyosunSen niye burada dübürünü yırtıp çığırtkanlık yapıyorsun sana ne,
Kyc yapman lazım. Biraz uzun işArkadaslar bunu nasil cekebilirim seneler önce kazim yapmistim
Kyc kabul etmiyor devamli hataKyc yapman lazım. Biraz uzun iş