- 13,153
- 6,989
- 113
Won bu arada
YokMamosye ödülü attı mı ?
Lâ yok mıllet hakkı neyse alsın yatarız batarız olmazBeyler simdi kalabaligiz 200 300 kimsenin isine yaramaz isterseniz metinle ben 700 700 roll yapip kazanirsak daha cok dagitak sadece bu konudakilere
3 kişiye 450 versin daha iyiBeyler simdi kalabaligiz 200 300 kimsenin isine yaramaz isterseniz metinle ben 700 700 roll yapip kazanirsak daha cok dagitak sadece bu konudakilere
Yoktum doğru benim her inanca saygim var adam o lafları edince şaşırdım inanç olmayabilir ama ben inancliyim inançlı her insan o laftan hosalanmazAga sen baslattin herkesin inanci kendine ki o tur laflar forumda hep var yani kumar forumunda ne ariyon konuda yoksun zaten birden mesaji alintilayan sensjn
Iyi tamam ozaman ben roll yapacam amaLâ yok mıllet hakkı neyse alsın yatarız batarız olmaz
Yav ben zaten biraz forum faydalansın diye açtım kâra göre de bence iyi bir miktar diye düşünüyorum liste işi sizde kupon sonuçlandığında maksat kargaşa yaratmayalımİçinden ne geciosa kanka
Ayıp etti
Sen bzi boş adam sandin heralde senin gibi son dk golu beklemeyiz3 dk kala kupon gelıyor NBA bıde
😅😅😅Iyi tamam ozaman ben roll yapacam ama
Kanka burda suan öyle ses çıkartacak adamlar yok sen ne dersen onay verir herkesYav ben zaten biraz forum faydalansın diye açtım kâra göre de bence iyi bir miktar diye düşünüyorum liste işi sizde kupon sonuçlandığında maksat kargaşa yaratmayalım
Aga sabaha kadar roll mu takip edelim farketmez ama yani sacma geldiBeyler simdi kalabaligiz 200 300 kimsenin isine yaramaz isterseniz metinle ben 700 700 roll yapip kazanirsak daha cok dagitak sadece bu konudakilere
Kendıne dusenle yaparsın daha rahat olurSen bzi boş adam sandin heralde senin gibi son dk golu beklemeyiz
Sıkın̈tı yok la bana dusen payla roll yapacam ben tmAga sabaha kadar roll mu takip edelim farketmez ama yani sacma geldi
Kusura bakma kaçırdığım bi yer varsa affet ama sana düştüğü nerde yazıyor reis kim yazmış 😅😅Sıkın̈tı yok la bana dusen payla roll yapacam ben tm
Gene beklerizHerkesin emeğine sağlık güzel muhabettiniz için teşekkürler