- 3,352
- 2,428
- 113
Bizde konunun başında ortasında sonundaydık , görmediysen sıkıntı yok reis güle güle harca@butragueno @Metings1905 @JanValjaN @Cips @Fterim1905 bunlar benim gördüklerim takipleyen başka var mı
Bizde konunun başında ortasında sonundaydık , görmediysen sıkıntı yok reis güle güle harca@butragueno @Metings1905 @JanValjaN @Cips @Fterim1905 bunlar benim gördüklerim takipleyen başka var mı
Adam yapmış lısteyı ben kımseye ıcerı dışarı yapamam şuan kankaAga gec oldu adim atma isine gerek yok bence herkes kuponunu kendi yapar bastan olanlari @Metings1905 cok guzel liste yapar bence
Calypso@butragueno @Metings1905 @JanValjaN @Cips @Fterim1905 bunlar benim gördüklerim takipleyen başka var mı
Doğrudur reis o zaman kusura bakma 🙏🏻🙂Yalvardım oynasın diye
Sakircim biz gorunmez olduk herhalde@butragueno @Metings1905 @JanValjaN @Cips @Fterim1905 bunlar benim gördüklerim takipleyen başka var mı
Senı banlanmıs saydık puahhahaSakircim biz gorunmez olduk herhalde
Ben konuyu gördüm bilerek takip etmedim cenabetlik getiririm diye o da totem sayılır mı reis 😅😅@butragueno @Metings1905 @JanValjaN @Cips @Fterim1905 bunlar benim gördüklerim takipleyen başka var mı
Kesene bereket kankaNeyse bugün bülten çok bana göre değildi tassagimi ortaya koyamadim şöyle yapalım kişi sayısı da fazla iki kişi demiştik sözde 😀 dağıtımı da 2k yapalım bence gayet iyi kâra göre siz ne diyorsunuz
Süperrrr derız,😀Neyse bugün bülten çok bana göre değildi tassagimi ortaya koyamadim şöyle yapalım kişi sayısı da fazla iki kişi demiştik sözde 😀 dağıtımı da 2k yapalım bence gayet iyi kâra göre siz ne diyorsunuz
Eyw bro kesene bereketNeyse bugün bülten çok bana göre değildi tassagimi ortaya koyamadim şöyle yapalım kişi sayısı da fazla iki kişi demiştik sözde 😀 dağıtımı da 2k yapalım bence gayet iyi kâra göre siz ne diyorsunuz
Yok reis gözden kaçmışSakircim biz gorunmez olduk herhalde
Sen de kusura bakma la sovduk o kadar.@Calypso13 özür dilerim ben konuyu bastan okumadığım için yanlış anlamışım kusura bakma suç bende
Uygun kankaNeyse bugün bülten çok bana göre değildi tassagimi ortaya koyamadim şöyle yapalım kişi sayısı da fazla iki kişi demiştik sözde 😀 dağıtımı da 2k yapalım bence gayet iyi kâra göre siz ne diyorsunuz
3 yap da gözümüz gönlümüz şenlensin herkes nasiplensin, güzel bir hayır al mübarekNeyse bugün bülten çok bana göre değildi tassagimi ortaya koyamadim şöyle yapalım kişi sayısı da fazla iki kişi demiştik sözde 😀 dağıtımı da 2k yapalım bence gayet iyi kâra göre siz ne diyorsunuz
Sen gonusma sonerOlm ayıp la yıllardır forumdasınız niye birbirinize küfür ediyorsunuz öpün koklaşın şimdi izlicem sizi yapmayın birdaha görmiyim
Barışın reis kavgaya gerek yok kuponlar yatıyor diye geriliyoruz ama kalp kırmaya değmez 🙏🏻🙂@Calypso13 özür dilerim ben konuyu bastan okumadığım için yanlış anlamışım kusura bakma suç bende