- 11,081
- 5,103
- 113
Kavga dövüş de bitti dağıtım yapıp yolumuza bakalim
Al işte dmdxmslzööaaSen gonusma soner
Bak hele konunun kazandığını görünce soluğu nasılda burda aldı birde azarlıyoOlm ayıp la yıllardır forumdasınız niye birbirinize küfür ediyorsunuz öpün koklaşın şimdi izlicem sizi yapmayın birdaha görmiyim
@Calypso13 özür dilerim ben konuyu bastan okumadığım için yanlış anlamışım kusura bakma suç bende
Hah olgun insanlar gunnıgınızı yerim böyle olunSen de kusura bakma la sovduk o kadar.
😁😁Bak hele konunun kazandığını görünce soluğu nasılda burda aldı birde azarlıyo
Reis bende roll yapcam ama kupon miktarını göstermicem uyar mı ? 😅Süperrrr derız,😀
Hepsini verelim3 yap da gözümüz gönlümüz şenlensin herkes nasiplensin, güzel bir hayır al mübarek
İste feraset işte fazilet işte mertlik işte adam gibi adamlıkNeyse bugün bülten çok bana göre değildi tassagimi ortaya koyamadim şöyle yapalım kişi sayısı da fazla iki kişi demiştik sözde 😀 dağıtımı da 2k yapalım bence gayet iyi kâra göre siz ne diyorsunuz
Yok demezHepsini verelim
Buraya calypso eklenecek tmm herhalde 6 kisi kisi basi 310 atilsin gerisi dagitana@butragueno @Metings1905 @JanValjaN @Cips @Fterim1905 bunlar benim gördüklerim takipleyen başka var mı
Gerçi zamanında yapmadığım şey değil üstüne para da vermiştim hahahahahha konu duruyorHepsini verelim
Dağıtayım barıBuraya calypso eklenecek tmm herhalde 6 kisi kisi basi 310 atilsin gerisi dagitana
MantıklıBuraya calypso eklenecek tmm herhalde 6 kisi kisi basi 310 atilsin gerisi dagitana
Banko 1 macim daha var aslindaYok demez
Bıttı kupon ısı 😀Banko 1 macim daha var aslinda
@Calypso13 seviyorum zaten o yüzden nazımız geciyor diye laf ettik zaten tatlıya bağladık zaten sorun yokHah olgun insanlar gunnıgınızı yerim böyle olun
Evin parası bitti miŞAKİR Kardeş 3 Yapar ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ , DAHA Nice kazançlara reis