- 11,244
- 7,620
- 113
Barıştılar ama aga
Barıştılar ama aga
Teşekkürler kankaArkadaşlar Metings e atacam artık siz anlaşırsınız
Problem yok kankaArkadaşlar Metings e atacam artık siz anlaşırsınız
Dost sana mı atioz ibnÖpüp barıssanda küfürler agırdı bende dedım ne çabuk barıstılar
Öyle bi kural mi var sövdukten sonra barisamazsin mi yaziyoOlmaz arkadaşlar Forum Kuralları nettir, Sövüp Sayıp Barışılamaz..
Ne atayım şans reısArkadaşlar Metings e atacam artık siz anlaşırsınız
Birbirinize sövemezsiniz yazıyorÖyle bi kural mi var sövdukten sonra barisamazsin mi yaziyo
Sinirlenme doritosum sağlık olsun 3 gün sonra gelirlerÖyle bi kural mi var sövdukten sonra barisamazsin mi yaziyo
Ee barisamazsiniz yazmiyo bide goz kirpiyo vayBirbirinize sövemezsiniz yazıyor![]()
Sayin shell yanlis anlasilma vardi duzeldi aslinda ama
Gelince forum adabına göre hareket ederler ozaman basketçiSayin shell yanlis anlasilma vardi duzeldi aslinda ama
Kral ben sadece bir küfrünü gördüm, o sıra ettikleri muhabbeti bile bilmiyorum . Sonrasında yazılanları okudum. Ben küfür için söyledimEe barisamazsiniz yazmiyo bide goz kirpiyo vay aq
Reis hemen silip iki uyarı yapıp örtbas edeydin iyiydi burdaki kimse takmadı zaten 🙂
IBANNe atayım şans reıs
Tamam kral sen haklısın ozamanKral ben sadece bir küfrünü gördüm, o sıra ettikleri muhabbeti bile bilmiyorum . Sonrasında yazılanları okudum. Ben küfür için söyledim
TmmdirGelince forum adabına göre hareket ederler ozaman basketçi
EvetMerak ettim şimdi bu tarz durumlar olduğunda Calypso ya para atılacak mi